Νεοι Inspiron 7000 απο την Dell

Η Dell προχώρησε στον εμπλουτισμό της σειράς Inspiron με νέους φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι καθιστούν, σύμφωνα με την εταιρεία,  τη νέα σειρά τη λεπτότερη και ισχυρότερη σειρά Inspiron της Dell μέχρι σήμερα.

Όλοι οι φορητοί υπολογιστές της σειράς Inspiron 7000 διαθέτουν προαιρετικά οθόνη touch 10 σημείων με τεχνολογία capacitive touch και με γυαλί Corning Gorilla Glass NBT, από άκρη σε άκρη, για εκτεταμένη αντοχή στο χρόνο. Τα Inspiron 14 και 15,  της σειράς Inspiron 7000, έρχονται προαιρετικά και με οθόνη Full HD 300-nit, προσφέροντας περισσότερα pixels σε σχέση με τις οθόνες HD και γωνίες θέασης 160 μοιρών. Η σειρά Inspiron 7000 διαθέτει, στο βασικό εξοπλισμό, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, για να διευκολύνει τη χρήση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και επεξεργαστές 4ης γενιάς Intel (Haswell) Core i5 και i7, καθώς και επιλογές σε δίσκους SSD (Inspiron 15 και Inspiron 17 της σειράς Inspiron 7000) για επιτάχυνση του χρόνου εκκίνησης και εκτέλεσης εφαρμογών.

Υποστήριξη Dell
Η Dell περιλαμβάνει σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη. H σειρά φορητών Dell Inspiron 7000 είναι διαθέσιμη άμεσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το δίκτυο συνεργατών Dell Partner Direct.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.