Αλλαγες στην HTC Ελλαδος

Σε αλλαγές τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε επίπεδο στελεχών προέβη η HTC Ελλάδος με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπως ανακοίνωσε σχετικά η εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, η HTC προχώρησε σε συνεργασία με την TCCM όσον αφορά τη διάθεση των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο. Η TCCM είναι ήδη συνεργάτης της HTC σε 20 χώρες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Παράλληλα, στην αγορά της Κύπρου η TCCM θα συνεργαστεί με την ΜΤ Technoline, διατηρώντας την πρότερη επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας με την HTC αναφορικά με τη διακίνηση των προϊόντων της.

Στο ίδιο πλαίσιο αλλαγές υπήρξαν και σε επίπεδο στελεχών. Έτσι, η Αγγελική Κυριακοπούλου αναλαμβάνει τη θέση της country manager για τα προϊόντα της HTC σε Ελλάδα και Κύπρο και ο Κώστας Κασταμονίτης αναλαμβάνει τη θέση του sales & marketing manager της HTC για τις αγορές του Ισραήλ και της Νότιας Αφρικής, διευρύνοντας τις αρμοδιότητές του και τις περιοχές ευθύνης. Προηγουμένως, ο κ. Κασταμονίτης κατείχε τη θέση του sales manager για τις προαναφερθείσες αγορές.

Η κ. Κυριακοπούλου διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας και του κλάδου των FMCG, κατέχοντας μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης για την αγορά της Ελλάδος σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες. Πιο συγκεκριμένα, από τον Νοέμβριο του 2008 έως το Δεκέμβριο του 2012 κατείχε τη θέση του general retail manager στην Nokia International για τις αγορές της Ελλάδος και Κύπρου, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί στον κλάδο των FMCG, όντας υπεύθυνη για τη στρατηγική marketing διεθνών brands καταναλωτικών προϊόντων.

Θα πρέπει εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσία της HTC στην Ελλάδα παρέμενε μέχρι και το πρώτο τρίμηνο του 2013 ένα success story, παρά τις δυσκολίες που ήδη είχε εμφανίσει σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο.