13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Ψηφιακή εκτύπωση και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες

Στο πλαίσιο του Customer Experience Centre που διεξάγεται στο Poing της Γερμανίας, η Canon Europe φιλοξενεί δύο εκδηλώσεις επιδεικνύοντας όλες τις δυνατότητες της διαφημιστικής εκτύπωσης για εταιρικές καμπάνιες. Το πρώτο στο είδος του, Future Promotion Forum, διοργανώνεται στις 25 Σεπτεμβρίου, ακολουθούμενο από το Production Printing Business Days στις 26 και 27. Και οι δύο εκδηλώσεις θα υποδεχτούν περί τους 800 επισκέπτες από τους κλάδους των εκδόσεων, του direct marketing, της επαγγελματικής και εμπορικής εκτύπωσης, καθώς και της εταιρικής επικοινωνίας και των γραφικών απεικόνισης.

 

Με θέμα τη δημιουργία συναισθημάτων μέσω της εκτύπωσης – «Fuel Emotion with Print», οι δύο εκδηλώσεις θα αναδείξουν το ρόλο της εκτύπωσης στις σύγχρονες πολυκαναλικές διαφημιστικές καμπάνιες, καθώς και τον τρόπο που η εκτύπωση μπορεί να συμπληρώσει αποτελεσματικά τις ψηφιακές ενέργειες. Οι πελάτες μπορούν να διερευνήσουν το πως θα αποκομίσουν περισσότερη αξία από τις καμπάνιες marketing συνδυάζοντας τις δυνατότητες της ψηφιακής εκτύπωσης με ποικίλα καταναλωτικά δεδομένα, με στόχο την παραγωγή δυναμικής, εξατομικευμένης και μετρήσιμης εταιρικής επικοινωνίας. Ένα ολόκληρο φάσμα διαφημιστικής εκτύπωσης μπορεί πλέον να παραμετροποιηθεί χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης  και να ενσωματωθεί μέσα σε μία ευρύτερη εταιρική καμπάνια, που μπορεί να είναι από ένα στοχευμένο μήνυμα αλληλογραφίας για να δελεάσει τον πελάτη στο κατάστημα, POS για την ενθάρρυνση μιας αγοράς, μέχρι τον εσωτερικό διάκοσμο που αναβαθμίζει την εμπειρία του πελάτη με ένα brand.

 

Future Promotion Forum

Η εκδήλωση έχει στόχο να εμπνεύσει τους επισκέπτες μέσω παραδειγμάτων εφαρμογών υψηλής ποιότητας και σε αυτό το πλαίσιο θα υποστηρίξει το λανσάρισμα του νέου coffee table book, «Speed». Τυπωμένο με τον Océ ProStream 1000, το βιβλίο περιέχει εικόνες από βρετανικές υποκουλτούρες των δύο τελευταίων δεκαετιών, όπως mods, rockers, ποδηλάτες, μοτοσυκλέτες και κλασσικά αυτοκίνητα, με εικόνες από τον φωτογράφο ντοκιμαντέρ, Horst Friedrichs.

Στο πλαίσιο ενός προτύπου ευρύτερης διαφημιστικής καμπάνιας και για την περαιτέρω υποστήριξη της κυκλοφορίας του βιβλίου, η Canon θα επιδείξει εφαρμογές προσαρμοσμένης αλληλογραφίας όπως καρτ-ποστάλ, περιοδικά και magalogs, αλλά και διαφημιστικά γραφικά, μεταξύ των οποίων πόστερ και πανό. Όλο το διαφημιστικό υλικό του βιβλίου, στο οποίο περιλαμβάνεται και μια ποικιλία από εφαρμογές φωτογραφίας και εικαστικών, θα εκτυπωθεί σε διάφορα μοντέλα εκτυπωτών της Canon από το πλούσιο χαρτοφυλάκιο λύσεων ψηφιακής εκτύπωσης σε μικρό και μεγάλο format.

 

Production Printing Business Days

Η εκδήλωση Production Printing Business Days δίνει στους υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες της Canon στις χώρες της περιοχής EMEA την ευκαιρία να δουν τις πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες  της Canon συγκεντρωμένες στον ίδιο χώρο. Η γκάμα των τεχνολογιών της Canon περιλαμβάνει φέτος τα ψηφιακά πιεστήρια υψηλού όγκου συνεχούς τροφοδοσίας Océ ProStream 1000, Océ ColorStream 6000 Chroma, Océ VarioPrint i300, Océ LabelStream 4000 series, τα πιεστήρια γραφίτη παραγωγής και μικρού τιράζ imagePRESS C10000VP, imagePRESS C850/C750, Océ VarioPrint TITAN 6000 series, Océ varioPRINT 140,  και τις συσκευές μεγάλου φορμά για παραγωγή επίπεδης εκτύπωσης και ρολού, Océ Arizona 1280 και 6170, Océ Colorado 1640, Océ ColorWave 3700, imagePROGRAF PRO-4000S. Ανάμεσα στις εφαρμογές ροής εργασίας που θα παρουσιαστούν, θα είναι και οι PRISMA workflow suite, Quadient Inspire, Ironsides, EFI MarketDirect, Axode και Digital StoreFront (DSF).

Σχετικά άρθρα

Το Office 365 επέλεξε η STIRIXIS Group

Kitriniaris

Η Vodafone υλοποίησε το πρώτο ιδιωτικό mobile δίκτυο στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Διπλή βράβευση για την Data Communication

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα