13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Χειρουργικές επεμβάσεις με ανάλυση 4Κ από την LG

Η LG Electronics διαθέτοντας μια ευρεία σειρά προηγμένων οθονών ιατρικής απεικόνισης και αξιολόγησης, ανακοίνωσε το νέο χειρουργικό monitor 32HL710S-W υψηλής ανάλυσης 4K. Η συγκεκριμένη οθόνη παρέχει ακρίβεια, ευχρηστία και αξιοπιστία για χειρουργικές επεμβάσεις.

Το 31,5 ιντσών monitor της LG με IPS panel προσφέρει άνετη παρακολούθηση εικόνων με ευρεία γωνία θέασης, για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων. Το μοντέλο 32HL710S-W καλύπτει το 99% του χρωματικού φάσματος sRGB, υποστηρίζοντας το πρότυπο DICOM και έχει σχεδιαστεί για την ακριβή χρωματική αναγνώριση και αντίληψη του βάθους κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης. 

Το νέο monitor της LG μπορεί, επίσης, να διατηρεί τη φωτεινότητα σταθερή, καθώς ενσωματώνει έναν αισθητήρα που μετρά προσεκτικά τις συνθήκες οπίσθιου και τοπικού φωτισμού, ενώ στη συνέχεια βελτιστοποιεί τη σωστή φωτεινότητα για την εκάστοτε επέμβαση. Επιπλέον, είναι συμβατή με ιατρικές συσκευές που υποστηρίζουν το πρότυπο HDR, όπως είναι οι ενδοσκοπικές κάμερες και μπορεί να αποδώσει εικόνες με ζωηρά χρώματα, χωρίς να εξαφανίζεται το μαύρο χρώμα στις σκοτεινές περιοχές.

Παράλληλα, υποστηρίζει έως και 4PBP, PIP και θύρες επέκτασης, επιτρέποντας την παρακολούθηση πολλαπλών σημάτων από διάφορες συσκευές σε μία οθόνη. Με τις λειτουργίες κατοπτρισμού και περιστροφής, οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να ρυθμίσουν την ιδανική χειρουργική προβολή, διευκολύνοντας τις διεργασίες εντός του χειρουργείου και να επιλέξουν απεικόνιση με περιστροφή 180 μοιρών ή την κατοπτρισμένη εικόνα που θέλουν να δουν. Ακόμη, έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν σε μία οθόνη την εικόνα του ενδοσκοπικού βίντεο από την αντίστοιχη κάμερα, την απεικόνιση των ζωτικών σημείων και την ακτινοσκοπική απεικόνιση.

Για τη διασφάλιση της προστασίας από επαφή με αίμα ή σωματικά υγρά, τα χειρουργικά monitors της LG είναι καθοριζόμενα και ανθεκτικά στη σκόνη και στο νερό, πληρώντας τα πρότυπα IP35 και IP32.

Σχετικά άρθρα

Αποκλειστική συνεργασία Public-Leica

Channel-Manager

AGON PRO για επικό gaming χωρίς όρια

Τα νέα appliances της Watchguard παρέχουν την υψηλή απόδοση που χρειάζονται οι οργανισμοί

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα