13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Συνεργασία Edenred με BOX για νέες γευστικές εμπειρίες

Η Edenred, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το BOX, το food delivery app, για να προσφέρει ακόμη περισσότερες γευστικές επιλογές στους κατόχους καρτών Ticket Restaurant.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το BOX app και το www.box.gr, οι κάτοχοι κάρτας Ticket Restaurant, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές γευστικές επιλογές, πραγματοποιώντας online παραγγελίες από τα περισσότερα από 600 συμβεβλημένα καταστήματα του δικτύου της Edenred που είναι ταυτόχρονα και συνεργάτες του food delivery app, BOX.

Η γευστική εμπειρία των χρηστών ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τις δυνατότητες του BOX, που περιλαμβάνουν τη δημιουργία προσωπικού προφίλ, πρόγραμμα επιβράβευσης σε κάθε παραγγελία αλλά και προγραμματισμό ώρας και τοποθεσίας παράδοσης της παραγγελίας, προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στους κατόχους καρτών Ticket Restaurant.

Επιπλέον, οι κάτοχοι της κάρτας Ticket Restaurant που θα πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους στο BOX, από  17 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου, έχουν 2€ έκπτωση στην πρώτη τους παραγγελία με κάρτα Ticket Restaurant, εφαρμόζοντας τον κωδικό EDENRED κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

«Γνωρίζοντας ότι η σωστή διατροφή συμβάλλει στη δημιουργία ενός ισορροπημένου και αποδοτικού επαγγελματικού περιβάλλοντος,  συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια αυτή, δημιουργώντας συνεχώς λύσεις και νέες υπηρεσίες που βελτιώνουν και διευκολύνουν την καθημερινότητα των εταιρειών-πελατών μας και των εργαζομένων τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί μαζί με το BOX, αξιοποιούμε την τεχνολογία για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant και μία εμπειρία απολύτως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σήμερα», δήλωσε η κα Μαρία Βερούχη, marketing director της Edenred.

Σχετικά άρθρα

To Huawei Ascend G510Η στα καταστήματα Vodafone

Kitriniaris

Τα analytics της SAS “ασπίδα” κατά της απάτης

Kitriniaris

Konica Minolta Innovation Day 2019

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα