18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Χρυσή διάκριση για Office Line και Intralot στο cloud

Χρυσή διάκριση τεχνολογικής αριστείας απέσπασαν για τη συνεργασία τους η Office Line και η Intralot στην κατηγορία «Νέες Tεχνολογικές Τάσεις σε Εφαρμογές και Υπηρεσίες Cloud» κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Impact BITE Awards 2020, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ο θεσμός επιβραβεύει την ταχεία καινοτομία και την επιχειρησιακή αριστεία που διαμορφώνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των εταιριών στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Το χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στις δύο εταιρίες για τη συνεργασία τους σε σημαντικό έργο ψηφιακού μετασχηματισμού της Intralot. Το έργο αφορούσε στην ψηφιακή εξέλιξη σημαντικών πληροφοριακών υποδομών και διαχείρισης εφαρμογών της εταιρίας με πρωτοποριακές λύσεις cloud, με σκοπό την ευελιξία, την επεκτασιμότητα και την προσβασιμότητα σε εφαρμογές και δεδομένα για τις θυγατρικές του ομίλου και τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην τεχνογνωσία και εμπειρία της Office Line που ανέλαβε την υλοποίηση, σε συνεργασία με τους ΙΤ μηχανικούς της Intralot, το έργο ολοκληρώθηκε επιτυγχάνοντας την απρόσκοπτη λειτουργία, αλλά και τη γρήγορη και ασφαλή μετάβαση των εφαρμογών στο προηγμένο Microsoft Azure Cloud περιβάλλον.

Εκ μέρους της Office Line A.E, ο κ. Παναγιώτης Κουρής, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να λαμβάνουμε μια τόσο σημαντική διάκριση για ένα έργο που μας φέρνει στο προσκήνιο της τεχνολογικής καινοτομίας. Η χαρά είναι διπλή, γιατί μοιραζόμαστε αυτή τη διάκριση με την INTRALOT, έναν ξεχωριστό και σημαντικό πελάτη μας, με τον οποίο υλοποιήσαμε ένα έργο μετεγκατάστασης κρίσιμων υποδομών, παρέχοντας του όλες τις απαραίτητες λύσεις και υπηρεσίες για να μεταβεί στο ασφαλές περιβάλλον του cloud, επιταχύνοντας έτσι τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του, με το βλέμμα προς το μέλλον. Τέτοια έργα αποτελούν πυξίδα για όλο τον κλάδο και είναι σημαντικό να διακρίνονται και να αναδεικνύονται ως βέλτιστες πρακτικές και εναύσματα ενδυνάμωσης συνεργασιών».

Για τη διάκριση και τη συνεργασία των δύο εταιριών, ο  κ. Χρήστος Δημητριάδης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intralot, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το σημαντικό βραβείο για τη μετάβαση στο cloud. Θα ήθελα να συγχαρώ τους μηχανικούς της Intralot για την αφοσίωση και τη δέσμευση τους στην υλοποίηση της στρατηγικής μας και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας, Office Line και Microsoft, για την υποστήριξη τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρίας μας».

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Δημήτρης Καλπαξής, VP, Cloud Infrastructure & Corporate IT της Intralot δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη βράβευση μας. Σε συνεργασία με την Office Line ολοκληρώσαμε με επιτυχία την ομαλή μετεγκατάσταση κρίσιμων εφαρμογών και υπηρεσιών της Intralot στο Microsoft Azure Cloud. Οι Cloud λύσεις αποτελούν βασικό παράγοντα της τεχνολογικής στρατηγικής μας, που έχει στόχο τη δημιουργία αξίας από την επεξεργασία δεδομένων».

Σχετικά άρθρα

Συμμαχία HP – Foxconn για low-cost cloud servers

Kitriniaris

hellas online: Τρίμηνο ορόσημο με κέρδη και πάνω από 500.000 LLU πελάτες

Kitriniaris

Την Cardisoft εξαγόρασε η Entersoft

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα