21 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Σημαντικές διακρίσεις για την Veritas, σε Gartner και BITE Awards

Η Veritas Technologies διακρίθηκε για τα προϊόντα της, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, η Gartner, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ερευνών στον κλάδο του IT, ανέδειξε τη Veritas παγκόσμιο ηγέτη στη λίστα «Magic Quadrant 2020», στον τομέα λύσεων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων. Στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των βραβείων αξιολόγησης για εταιρείες πληροφορικής & επικοινωνιών Impact BITE awards 2020, η Veritas βραβεύτηκε για τη λύση του SaaS Backup.

Gartner Magic Quadrant 2020: Η Veritas στην κορυφαία θέση για 15ησυνεχή φορά

Για 15η συνεχή χρονιά, η Veritas ορίστηκε leader στην παγκόσμια λίστα Gartner Magic Quadrant 2020 για τις λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων. Τα κριτήρια αξιολόγησης της Gartner για τους vendors, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, την πληρότητα και  ικανότητα εκτέλεσης των λύσεων. Η Veritas από την πλευρά της, πιστεύει ότι αυτός ο συνδυασμός είναι σημαντικός καθώς οι επιχειρήσεις επιδιώκουν να έχουν σταθερά και αξιόπιστα εργαλεία που τους προσφέρουν μια ενοποιημένη λύση για την διαχείριση της προστασίας δεδομένων σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και ολοένα πιο διαφοροποιημένο περιβάλλον αποθήκευσης.

Η αναγνώριση της Gartner καταδεικνύει περαιτέρω πώς η Veritas επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειριστούν αποτελεσματικά την προστασία και ανάκτηση των δεδομένων τους, μειώνοντας αισθητά τον αντίκτυπο του ransomware και καλύπτοντας παράλληλα θέματα compliance τόσο σε περιβάλλοντα on-premise όσο και cloud.

«Το 2020 είναι ένα έτος μετασχηματισμού για τους περισσότερους οργανισμούς καθώς καλούνται να ανταποκριθούν στις προκλήσεις μιας παγκόσμιας πανδημίας. Καθημερινά, μιλάω με στελέχη που δίνουν προτεραιότητα στην υιοθέτηση του hybrid cloud, στη λειτουργική ανθεκτικότητα και στη διαχείριση του κόστους. Ωστόσο, αυτές οι προτεραιότητες ασκούν πίεση στην διαχείριση και προστασία των δεδομένων όπως και και στα μοντέλα συμμόρφωσης, ειδικά σε αυτές τις αβέβαιες εποχές», δήλωσε ο Greg Hughes, διευθύνων σύμβουλος της Veritas. «Για να ανταποκριθούν οι επιχειρήσεις στις προκλήσεις αυτές, χρειάζονται μια σύγχρονη, ενοποιημένη πλατφόρμα προστασίας των δεδομένων και διαχείρισης που να υποστηρίζει τις αναδυόμενες τεχνολογίες».

Veritas: Η επιλογή για λογισμικό ανάλυσης αρχείων

Εξίσου σημαντική, είναι και η διάκριση της εταιρείας, ως «Επιλογή Πελατών» στο Gartner Peer Insights «Voice of the Customer». Το Gartner Peer Insights είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αξιολόγησης λογισμικού και υπηρεσιών πληροφορικής. Οι αξιολογήσεις-κριτικές γράφονται και διαβάζονται από επαγγελματίες και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων τεχνολογίας. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει περισσότερες από 350.000 επαληθευμένες κριτικές σε περισσότερες από 340 αγορές. Ο στόχος είναι να βοηθηθούν οι opinion leaders να λάβουν πιο διορατικές αποφάσεις για την αγορά και να βοηθήσουν τους παρόχους τεχνολογίας να βελτιώσουν τα προϊόντα τους, λαμβάνοντας αντικειμενικά και  αμερόληπτα σχόλια από τους πελάτες τους.

Impact BITE Αwards 2020: Silver Αward για το Veritas SaaS Backup

Στην Ελλάδα, τα φετινά βραβεία Impact BITE Awards 2020, βράβευσαν για μία ακόμη χρονιά, τις καλύτερες εταιρείες πληροφορικής και επικοινωνιών, τις υπηρεσίες και τις λύσεις αυτών, μέσα από μία διεξοδική διαδικασία αξιολόγησης. Η Veritas Technologies LLC, διακρίθηκε στην κύρια κατηγορία των προμηθευτών ICT-Υποδομών/Υπηρεσιών και βραβεύτηκε με το silver award ως προμηθευτής υπηρεσιών SaaS για τη λύση του Veritas SaaS Backup.

Το Veritas SaaS Backup επιτρέπει σε εταιρείες και οργανισμούς να προστατεύουν και να αποκαθιστούν δεδομένα (μετά από ενδεχόμενη απώλεια) με προηγμένες δυνατότητες ανάκτησης για ολόκληρη την σουίτα Microsoft Office 365, Dynamics 365, Google -Suite και  Sales Force online.

«Το κενό διαχείρισης μεταξύ των υψηλών προσδοκιών του cloud και των λειτουργιών του πραγματικού κόσμου, αποκάλυψε μεταξύ των οργανισμών, πως υπάρχει ανάγκη για μια υπηρεσία προστασίας ειδικά προσαρμοσμένη για περιβάλλοντα SaaS όπως το MicrosoftOffice365. Πολλοί από αυτούς τους οργανισμούς νομίζοντας ότι έχουν προστασία ως προς την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, δεν μερίμνησαν ανάλογα μέχρι να διαπιστώσουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το Veritas SaaS Backup βοηθάει στη γεφύρωση του κενού αυτού, παρέχοντας end-to-end ασφαλή προστασία δεδομένων σε ολόκληρο το περιβάλλον των Office 365, Dynamics 365, Google –Suite και Sales Force online» δήλωσε χαρακτηριστικά o Νίκος Παλασκώνης, Country Manager  της Veritas για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Παράλληλα με την βράβευση της Veritas, στην ίδια διοργάνωση, σημαντική διάκριση γνώρισε και η εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) που απέσπασε το bronze βραβείο στην κατηγορία Τεχνολογικές Υποδομές & Διοίκηση Πληροφοριακών Πόρων. Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο ψηφιακού μετασχηματισμού, υιοθέτησε λύσεις digital transformation όπως το Veritas Long Term Backup Retention με δυνατότητα ανάκτησης πολύ παλαιών δεδομένων, άμεσα και αποτελεσματικά, καλύπτοντας παράλληλα και τις ανάγκες που ορίζουν τα κανονιστικά πλαίσια.

Σχετικά άρθρα

Κωτσόβολος: Αύξηση πωλήσεων 46% τα τελευταία 4 χρόνια

Giorgos Athanassiadis

Η Active Computer Systems αναλαμβάνει τη διανομή της Ricoh στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Στις 10 Σεπτεμβρίου έρχονται τα νέα iPhones;

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα