19.7 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Διπλά «χρυσή» η Intelli Solutions στα ΒΙΤΕ Awards

Το κορυφαίο των επιχειρηματικών βραβείων  «Gold Impact BITE Award», σε δύο κατηγορίες (SaaS και Διεθνής Ανάπτυξη) για το προϊόν idbox – Digital Customer OnBoarding, απέσπασε η Intelli Solutions στα φετινά Business IT Excellence (BITE) Awards 2020.

Σε συνέχεια μιας σειράς σημαντικών διακρίσεων της εταιρείας από έγκυρους αναλυτές στον Ευρωπαϊκό χώρο, ακολούθησε αυτή η σημαντική αναγνώριση στην Ελλάδα στα φετινά ΒΙΤΕ Awards στην κατηγορία εταιριών πληροφορικής και επικοινωνιών. Πιο συγκεκριμένα με βάση το προϊόν idbox – Digital Customer OnBoarding, η εταιρεία τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο «Gold Impact BITE Award» στις περιοχές «Προμηθευτής Υπηρεσιών SaaS» και «Εξαγωγές – Διεθνής Ανάπτυξη».

Η αξιολόγηση έγινε υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ με μια σειρά κριτηρίων σχετικά με την ικανότητα των εταιριών να στηρίξουν στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε τις επιχειρήσεις, την οικονομία και την κοινωνία, προσφέροντας ολοκληρωμένες  λύσεις και υπηρεσίες όπως και αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες που βοηθούν τη μετάβαση σύγχρονων επιχειρήσεων σε ψηφιακό μετασχηματισμό. 

Σχετικά άρθρα

Η Regate χορηγός στο Enterprise AppForum 2014

Kitriniaris

Kaspersky: Μια ματιά στις οικονομικές απειλές του 2022

Giorgos Athanassiadis

Στροφή στην κερδοφορία για τον όμιλο Intracom

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα