15 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η Epson αλλάζει τα δεδομένα στην ψηφιακή εκτύπωση υφασμάτων

Η Epson ανακοίνωσε τον ML-8000, το εισαγωγικό μοντέλο της σειράς Monna Lisa, που συνδυάζει απόδοση και χρηστικότητα για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς ψηφιακής εκτύπωσης σε ύφασμα, για ευελιξία και βιωσιμότητα. Με 8 κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore τελευταίας τεχνολογίας, ο ML-8000 φτάνει σε τυπική ταχύτητα εκτύπωσης 155 τετραγωνικών μέτρων ανά ώρα.

O ML-8000 είναι ένας ψηφιακός εκτυπωτής υφασμάτων επόμενης γενιάς, που προσφέρει ποιότητα εκτύπωσης, παραγωγικότητα, σταθερή λειτουργία με ελάχιστο χρόνο διακοπής, ενώ διευκολύνει με την απλή του λειτουργία και την προσιτή τιμή, αποτελώντας τον ιδανικό εκτυπωτή για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται στις ψηφιακές εκτυπώσεις.

Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και παραγωγικότητα

Η ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης του ML-8000 ενεργοποιείται από τις υψηλής ποιότητας κεφαλές εκτύπωσης της Epson. Οι αποκλειστικές τεχνολογίες Microweave και lookup table (LUT) της εταιρείας μειώνουν τις γραμμές και ομαλοποιούν το αποτέλεσμα, ενώ η προηγμένη, νέα τεχνολογία Halftone Multi-Layer (MLHT), η οποία εναποθέτει τυχαία το μεσοτονικό μοτίβο κουκκίδων (halftone dot pattern) σε κάθε στρώση, προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα, αποφεύγοντας τον υποβιβασμό της εικόνας, που προκαλείται από την κακή ευθυγράμμιση των σημείων. Η τεχνολογία Dynamic Alignment Stabilizer (DAS) διασφαλίζει επίσης σταθερή ποιότητα εκτύπωσης, ελέγχοντας την κίνηση κάθε τσιπ κεφαλής εκτύπωσης για μεγαλύτερη ακρίβεια τοποθέτησης κουκίδων και πιο ομοιόμορφη πυκνότητα κουκκίδων σε κάθε πέρασμα. Ο ML-8000 διαθέτει επίσης συμμετρική χρωματική ευθυγράμμιση για ένα σταθερό αποτέλεσμα κατά την εκτύπωση διπλής κατεύθυνσης με χαμηλό πέρασμα, ενώ η τεχνολογία Accurate Belt Position Control (ABPC) ανιχνεύει αυτόματα την απόσταση τροφοδοσίας του ιμάντα, για να εξασφαλίσει την ακριβή τροφοδοσία του υφάσματος. Το αποτέλεσμα των παραπάνω τεχνολογιών είναι η βέλτιστη ποιότητα και ταχύτητα, με εξαιρετική αναπαραγωγή χρωματικών διαβαθμίσεων, ιδιαίτερων λεπτομερειών και σύνθετων γεωμετρικών σχεδίων.

Σταθερή λειτουργία με ελάχιστο χρόνο διακοπής

Σταθερή λειτουργία και απαράμιλλη χρηστικότητα επιτυγχάνονται χάρη στους προηγμένους μηχανισμούς καθαρισμού και τις αυτόματες λειτουργίες ρύθμισης. Ένας φυσητήρας αφαιρεί το χνούδι από την επιφάνεια του υφάσματος προτού αυτό εισέλθει στην περιοχή εκτύπωσης και ένα σύστημα αφαίρεσης μελανιού βοηθά ώστε αυτό να μην κολλήσει στην επιφάνεια του ακροφυσίου. Η τεχνολογία επαλήθευσης ακροφυσίων (Nozzle verification technology – NVT) ανιχνεύει τις κουκίδες που λείπουν, οι οποίες υποδηλώνουν ότι τα ακροφύσια έχουν φράξει, και προσαρμόζει την παροχή μελανιού για να διατηρηθεί η ποιότητα της εικόνας και να μειωθούν τα σφάλματα εκτύπωσης. Ένα υφασμάτινο ρολό, που μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί, σκουπίζει συνεχώς τα ακροφύσια των κεφαλών εκτύπωσης καθαρίζοντάς τα αυτόματα και μειώνοντας παράλληλα την ανάγκη για καθημερινή συντήρηση χειρονακτικά. Η υψηλή ακρίβεια της ευθυγράμμισης κεφαλών εκτύπωσης επιτρέπει στο χρήστη να αντικαταστήσει γρήγορα την κεφαλή. Χάρη στη λειτουργία αυτόματης βαθμονόμησης με RGB κάμερα, οι χειριστές μπορούν να πραγματοποιήσουν αντικατάσταση κεφαλών εκτύπωσης, αλλά και ρυθμίσεις, σε μόλις 30 λεπτά. Το Σύστημα Απομακρυσμένης Παρακολούθησης της Epson (Epson Remote Monitoring System – παρακολούθηση 24/7) επιτρέπει τη γρήγορη απόκριση σε πιθανά προβλήματα, μειώνοντας τις διακοπές λειτουργίας και τις κλήσεις για επιδιορθώσεις.

Εύκολη Λειτουργία

Η ευκολία χρήσης ενισχύεται από μια οθόνη αφής LCD 9 ιντσών που εμφανίζει την τρέχουσα κατάσταση του εκτυπωτή, τις οδηγίες λειτουργίας και τις συχνότερες διαδικασίες συντήρησης, καθώς και με ανταλλακτικά δοχείων μελανιού υψηλής χωρητικότητας 10 λίτρων ή 3 λίτρων που επιτρέπουν την αδιάκοπη παραγωγή.

Φιλικό προς το περιβάλλον μελάνι GENESTA

Τα μελάνια GENESTA της Epson, διατίθενται σε Acid, Reactive, Disperse και Pigment φόρμουλες, σε μια αεροστεγή συσκευασία. Είναι πιστοποιημένα με το ECO PASSPORT, αφού πληρούν τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα πρότυπα για φιλική προς το περιβάλλον εκτύπωση υφασμάτων. Επιπλέον, το μελάνι Acid είναι εγκεκριμένο από τον bluesign® και τα μελάνια Reactive και Pigment έχουν εγκριθεί από την ECOCERT.

Ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύστημα που παρέχει τη μέγιστη βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου παραγωγής. Υπάρχει ένας μοναδικός προμηθευτής για όλα τα εξαρτήματα: κεφαλές εκτύπωσης, μελάνια, πριν και μετά τη χημική επεξεργασία και τεχνική υποστήριξη.

Βασικά χαρακτηριστικά Epson ML-8000

  • Κεφαλές εκτύπωσης: 8 κεφαλές εκτύπωσης Epson PrecisionCore. Το chip εκτύπωσης MicroTFP τελευταίας γενιάς συνδυάζει ποιότητα, ακρίβεια και ταχύτητα
  • Παραγωγικότητα: Τυπική ταχύτητα εκτύπωσης 155 sqm /h (600×600 dpi – 2 pass) Μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης: έως 250 τ.μ./ώρα (300×600 dpi, 1 πέρασμα)
  • Ανάλυση: έως και 1200 dpi.
  • Πλάτος: 180 cm.
  • Χρώματα μελανιού: 8
  • Τύποι μελανιών: Genesta Acid, Reactive, Disperse and Pigment. Τα μελάνια Genesta με βάση το νερό επιτρέπουν ακρίβεια και αντοχή στο χρώμα των εκτυπώσεων σε ύφασμα. Τα μελάνια Genesta αποδίδουν σε κάθε τύπο υφάσματος την υψηλότερη ποιότητα.
  • Χωρητικότητα μελανιού: 10 ή 3 λίτρα. (1: Με επίπεδα Half Tone layers 300x300dpi 4, 2: Με επίπεδα Half Tone 300x300dpi)

Σχετικά άρθρα

Απευθείας εκτύπωση ειδών ένδυσης με την ποιότητα και την αξιοπιστία της Brother

Giorgos Athanassiadis

Πιστοποίηση της Regate κατά το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013

Giorgos Athanassiadis

Το WinEra ERP στο «Αθηναϊκόν»

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα