16.1 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Νέοι Epson σαρωτές Α3 με τροφοδότη

Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων μοντέλων σαρωτών εγγράφων A3 με τροφοδότη φύλλων, τους WorkForce DS-30000 και DS-32000. Η νέα σειρά σαρωτών έρχεται σε μία περίοδο όπου, σύμφωνα με την ομάδα αναλυτών της Quocirca, το 76% των οργανισμών αναμένει πως η ψηφιοποίηση εγγράφων θα αποκτήσει ακόμη περισσότερη σημασία για την εργασιακή τους ρουτίνα μέχρι το 2025. Αυτοί οι νέοι σαρωτές προσφέρουν λήψη εικόνας με υψηλή ταχύτητα έως και 90ppm (180ipm), με ευρεία ευελιξία μέσων, ώστε να είναι ιδανικοί για μια επιχείρηση με απαιτήσεις ψηφιακού workflow.

 

Με δυνατότητα σάρωσης μίας ευρείας γκάμας εγγράφων, από έγγραφα μεγάλου όγκου έως και διαβατήρια, οι WorkForce DS-30000 και DS-32000 διαθέτουν μια σειρά χαρακτηριστικών που οι ίδιοι οι πελάτες τις Epson αναφέρουν ως προτεραιότητα. Με τη χρήση αποδοτικών μηχανισμών και αισθητήρων CIS χαμηλής παρέμβασης, τα νέα αυτά μοντέλα καταναλώνουν όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια, ενώ προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η μείωση της τριβής, η ανίχνευση διπλής τροφοδοσίας και οι προηγμένοι αισθητήρες προστασίας χαρτιού προφυλάσσουν τα έγγραφα από το να αλλοιώνονται.

 

 

Ο Steve King, διευθυντής προϊόντων της Epson Ευρώπης, δήλωσε: «Η νέα μας σειρά σαρωτών Α3 έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία η ψηφιοποίηση εγγράφων γίνεται ολοένα και πιο κρίσιμη για την οργάνωση κάθε επιχείρησης και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε ανάγκη ροής εργασιών εγγράφων. Ο DS-32000 διαθέτει ρυθμιζόμενο πλαίσιο και μπορεί να τροποποιηθεί για να ταιριάζει με την απαιτούμενη εργασία – λειτουργώντας σε κανονική λειτουργία ως παραδοσιακός σαρωτής με τροφοδότη φύλλων ή μπορεί να τοποθετηθεί σε επίπεδη θέση, όταν επεξεργάζεται μεγαλύτερους όγκους. Ο σαρωτής μπορεί ακόμη να διπλωθεί όταν δεν χρησιμοποιείται, εξοικονομώντας χώρο. Η σειρά προσφέρει, επίσης, πρακτικές λύσεις, όπως έγχρωμη οθόνη αφής και υποστήριξη για να βοηθά τον χρήστη να διαχειρίζεται τον καθαρισμό και την συντήρηση – μειώνοντας το χρόνο εκτός λειτουργίας και το χρόνο εκτός λειτουργίας συντήρησης».

 

Οι DS-30000 και DS-32000 θα είναι διαθέσιμοι για παραγγελία από την 1η Μαρτίου 2020.

Σχετικά άρθρα

Συνέντευξη: 40 χρόνια Info Quest Technologies

Giorgos Athanassiadis

Αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων κατά 114% στον τομέα της εκπαίδευσης

Giorgos Athanassiadis

Η LG δημοσίευσε την έκθεση βιωσιμότητας για την περίοδο 2022-2023

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα