16.1 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Η Regate γιόρτασε τα 15 της χρόνια

Σε μια απολαυστική εκδήλωση, η Regate γιόρτασε τα 15 χρόνια λειτουργίας της στην Ελληνική αγορά. Με πάνω από 200 καλεσμένους και με υποστήριξη από σημαντικούς οργανισμούς της ελληνικής αγοράς (Eurobank, Samsung, Impact, Upsolar, Geniusnet, κ.ά.) η βραδιά κύλησε διασκεδαστικά, με βραβεύσεις, stand up comedy και ομιλίες εξεχόντων στελεχών της αγοράς.

 

Συνολικά βραβεύτηκαν 11 στελέχη εμπορικών τμημάτων, IT managers, συνεργάτες και επενδυτές, που με την επιμονή και τη συνεισφορά τους, έφεραν σήμερα την Regate στη θέση να συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες ελληνικές επιχειρήσεις τεχνολογίας, και να είναι η μόνη με 15ετή εμπειρία και εξειδίκευση σε Mobile CRM και Sales Force Automation λύσεις.

 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Regate Γιώργος Μαρκατάτος, μεταξύ άλλων τόνισε ότι η εταιρεία έχει «ασυγκράτητες δυνάμεις και ενέργεια» και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους «να δαμάσουν αυτά τα χαρακτηριστικά για να συνεχίσουμε να φτιάχνουμε άριστο λογισμικό μαζί».

Η βραδιά έκλεισε με κλήρωση δώρων, παιχνίδι περιπέτειας στην Samsung 4D καρέκλα και networking μεταξύ συνεργατών και επιχειρήσεων.

Σχετικά άρθρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Kurt Sillen της Ericsson στο BizTech.gr

antonyroussel

44 Innovation Awards κέρδισε η Samsung στη CES 2021

Giorgos Athanassiadis

Νέα Συνεργασία Digital SIMA & MailStore

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα