16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Epson ξεκινά τις πωλήσεις ανεξάρτητων κεφαλών εκτύπωσης

Η Epson ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει τις ανεξάρτητες πωλήσεις κεφαλών εκτύπωσης inkjet, προσθέτοντας τις κεφαλές PrecisionCore στη σειρά των προϊόντων της. Η κίνηση αυτή έρχεται ως απάντηση στην εξάπλωση της ψηφιακής εκτύπωσης στον τομέα του business, αλλά και στο χώρο των καταναλωτών. Η εταιρεία θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των νέων κεφαλών εκτύπωσης inkjet παγκοσμίως κατά το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2019, το οποίο ξεκίνησε την 1η Απριλίου.

 

Η Epson έχει επικεντρωθεί στην ενίσχυση της σειράς βιομηχανικών και εμπορικών εκτυπωτών μεγάλου format που διαθέτει, αλλά και στη διάθεση των κεφαλών inkjet εκτύπωσης της σειράς F1440 για εκτυπωτές μεγάλου format. Παρόλα αυτά, με την ολοκλήρωση ενός νέου εργοστασίου στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2018, το οποίο προσδίδει στην εταιρεία αυξημένη ικανότητα παραγωγής εκτυπωτικών chip, η Epson αποφάσισε να ενισχύσει τη σειρά των κεφαλών εκτύπωσης για ανεξάρτητη πώληση, προσθέτοντας τη σειρά S3200 των κεφαλών PrecisionCore και την σειρά L1440 κεφαλών MACH.

Οι κεφαλές εκτύπωσης, στην οικονομικά ανταγωνιστική σειρά S3200, ενσωματώνουν διαφοροποιημένη τεχνολογία, η οποία επιτρέπει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, παραγωγικότητα, αντοχή και δυνατότητα κλιμάκωσης. Παράλληλα, η σειρά L1440 των κεφαλών MACH, υποστηρίζει τη χρήση έως και οκτώ χρωμάτων.

Και οι δύο νέες σειρές κεφαλών εκτύπωσης είναι συμβατές με UV μελάνια, η χρήση των οποίων αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμική στην επαγγελματική εκτύπωση.

 

Νέες ευκαιρίες για τους συνεργάτες

Η Epson επιδιώκει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην ψηφιακή εκτύπωση, η οποία έχει πολύ μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τις συμβατικές διαδικασίες. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει περαιτέρω την καινοτομία της inkjet εκτύπωσης, διευρύνοντας τις δραστηριότητές της στο τελικό προϊόν και αυξάνοντας τις πωλήσεις των κεφαλών εκτύπωσης μέσω των συνεργατών της.

Επιπλέον, η Epson, πρόκειται να αναπτύξει εξιδεικευμένη τεχνολογία για κεφαλές εκτύπωσης εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης, δημιουργώντας νέες αγορές, κι ένα ποικίλο και ευρύ φάσμα εκτυπωτικών λύσεων σε ανερχόμενους τομείς, όπως ο τομέας των ηλεκτρονικών και της βιο-εκτύπωσης.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία Oktabit-Legrand

Giorgos Athanassiadis

Τεχνολογία NFC παντού

Kitriniaris

Ένα “ηθικό” LBO ή μήπως Dell, Well, Fell…

biztech

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα