15 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η Megasoft συμμετέχει στην έκθεση Horeca

Κοντά στους επαγγελματίες της εστίασης θα βρεθεί η Megasoft στο πλαίσιο της 14ης διοργάνωσης της έκθεσης Horeca που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 10 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

 

Η εταιρεία θα παρουσιάσει τις εφαρμογές Prisma Win, που έχουν κατακτήσει τον χώρο της εστίασης και έχουν επιλεγεί από μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου, καλύπτουν όλο το φάσμα των καθημερινών λειτουργιών τους με λύσεις ασύρματης παραγγελιοληψίας, παρακολούθησης διανομών, διαχείρισης take away, τραπεζιών, κρατήσεων, αποθήκης, αναλώσεων κ.ά.

Επιπλέον, φέτος, οι επισκέπτες στο περίπτερο της Μegasoft θα ενημερωθούν εκτενέστερα για τη νέα πλατφόρμα Prisma Win e-Order, τη νέα λύση online ordering που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που οι χώροι εστίασης διαχειρίζονται τις online παραγγελίες της διανομής τους. Εύκολα, γρήγορα, απλά χωρίς ενδιάμεσους, χωρίς προμήθειες, χωρίς εξαρτήσεις.

Στο Stand 27 (Hall 2) του Metropolitan expo η Megasoft δημιούργησε ένα περιβάλλον τεχνολογίας όπου οι επαγγελματίες εστίασης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν συναρπαστικά εργαλεία ανάπτυξης για την επιχείρησή τους!

Σχετικά άρθρα

MLS: Σταθερός κύκλος εργασιών, μείωση κερδών για το 2012

Kitriniaris

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το έργο Ultra Fast Broadband

iPhone: Μειώθηκε η ικανοποίηση των καταναλωτών

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα