13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Megasoft στηρίζει τα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα

Τη στήριξη των ελληνικών εκπαιδευτηρίων κάθε βαθμίδας συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά η Megasoft με τη δωρεάν χορήγηση των εμπορικών και λογιστικών της εφαρμογών Prisma Win για την εκπαίδευση των σπουδαστών τους!

 

Στη λίστα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων προστέθηκαν πρόσφατα το εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας όπου χορηγήθηκαν στο τμήμα υπαλλήλων διοίκησης και οικονομικών υπηρεσιών οι εφαρμογές Prisma Win Maximum Εμπορική Διαχείριση με τα Module «Διαχείριση Ειδικών Συμφωνιών», «Αντίστοιχα Είδη και Εφαρμογές», «Διαχείριση Barcodes και Loyalty Card», καθώς και η πλήρης λογιστική σουίτα (έσοδα-έξοδα, γενική λογιστική, μισθοδοσία).

Η εγκατάσταση των εφαρμογών έγινε σε 10 εργαστηριακές θέσεις από τις οποίες οι μαθητές του σχολείου θα μπορούν να εκπαιδευτούν και να εξασκηθούν πάνω στις εφαρμογές αποκτώντας ένα ακόμη εφόδιο στην αυριανή τους σταδιοδρομία.

Επίσης, στην Τουριστική Σχολή του ΙΕΚ Πελοποννήσου (Άργος) και συγκεκριμένα στην ειδικότητα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», παραχωρήθηκαν σε 12 θέσεις εργασίας οι εξειδικευμένες POS εφαρμογές Prisma Win Restaurant-café για τη διαχείριση και οργάνωση χώρων εστίασης, καθώς και η εφαρμογή Prisma Win Mobile για την ασύρματη παραγγελιοληψία. Με τη γνώση των εφαρμογών, οι σπουδαστές αποκτούν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, μιας και η υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών, ειδικά στον απαιτητικό τουριστικό και επισιτιστικό τομέα είναι, πλέον, πραγματικότητα.

 

Έπεται η συνεργασία της εταιρείας και με άλλα εκπαιδευτήρια σε όλη τη χώρα, συμβάλλοντας στην παροχή τεχνογνωσίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους αυριανούς επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς εργασίας.

Σχετικά άρθρα

«Diversity Leader 2022» η Schneider Electric για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Giorgos Athanassiadis

Σε μια λαμπρή βραδιά η OpenSky γιόρτασε την έναρξη της συνεργασίας της με την Canon

Giorgos Athanassiadis

Στα $7,7 εκατ. το κόστος ασφαλείας ανά επιχείρηση

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα