13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Ευκαιρίες ανάπτυξης για τους συνεργάτες της Check Point

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια συνάντηση της Check Point Ελλάδος με τους συνεργάτες της, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και οι πρακτικές που θωρακίζουν τις επιχειρήσεις από το διαδικτυακό κίνδυνο.

 

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 70 παρευρισκόμενοι από τον κλάδο του IT, ενημερώθηκαν από εξειδικευμένα στελέχη της Check Point για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του cybersecurity. Την αρχή έκανε ο Mishael Cohen, partner alliance manager, Eastern Europe ο οποίος αναφέρθηκε στα νέα εργαλεία που προσφέρει η Check Point στους συνεργάτες της, εργαλεία που τους επιτρέπουν να ανταπεξέρχονται ακόμα και στις πιο εξελιγμένες απειλές, εκμεταλλευόμενοι συγχρόνως κάθε ευκαιρία ανάπτυξης που τους παρουσιάζεται. Τη σκυτάλη πήρε η Κωνσταντίνα Κούκου, security engineer, Greece & Cyprus η οποία εστίασε στα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι προηγμένες λύσεις εντοπισμού και αντίδρασης στο τελικό σημείο (Endpoint Detection & Response) της Check Point, λύσεις οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους οργανισμούς να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τους κακόβουλους δρώντες.

 

Ακολούθησαν ο Julien Moreau, team leader Cloud Security Architects και ο Φάνης Τσόμης, security engineer, Greece & Cyprus, οι οποίοι παρουσίασαν τις ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας στο cloud που διαθέτει η εταιρεία. Στη συνέχεια, ο Ευάγγελος Καψαλάκης, territory channel manager της Microsoft μίλησε στους παρευρισκόμενους για τη συνεργασία Check Point & Microsoft, η οποία εκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Τέλος, η Ruta Hohendorf, sales enablement specialist/ strategic sales/ CER στην Check Point αναφέρθηκε στην ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική προστασίας από επιθέσεις πέμπτης γενιάς Infinity, αναδεικνύοντας τα σημεία εκείνα που την καθιστούν απαραίτητη για την προστασία των επιχειρήσεων από τις σύγχρονες απειλές.

 

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Γκίκας, regional manager greece, Cyprus, Romania & Bulgaria της Check Point, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους ενώ με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ανέφερε σχετικά:

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους συνεργάτες μας, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ομάδας μας και της επιτυχίας που σημειώνουμε στην ελληνική αγορά. Ζούμε σε μια εποχή στην οποία η ασφαλής διαχείριση της πληροφορίας αποτελεί υψίστης σημασίας προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις. Η υποκλοπή δεδομένων ή η προσπάθεια παρεμβολής στην ομαλή παροχή υπηρεσιών μπορεί να επιφέρει ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό που δέχεται την επίθεση. Επιπλέον, οι σημερινοί κυβερνοεγκληματίες είναι έξυπνοι, ικανοί και διαθέτουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται άμεσα στα νέα δεδομένα, προσπαθώντας να επιτύχουν το σκοπό τους με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό λοιπόν είναι ζωτικής σημασίας ζήτημα να διαθέτουμε μια ισχυρή γραμμή άμυνας με προηγμένα χαρακτηριστικά πρόληψης απειλών. H Check Point προσφέρει στους συνεργάτες της τα κατάλληλα εργαλεία και λύσεις προκειμένου να διατηρούν ασφαλή τα δεδομένα, τα assets και τις εφαρμογές των πελάτων τους, ακόμα και από τις πιο εξελιγμένες απειλές».

Σχετικά άρθρα

Δημοσιεύθηκε ο νέος δείκτης ψηφιακής ασφάλειας της Kaspersky

Yahoo: Αύξηση κερδών κατά 46%

Kitriniaris

Στην πρώτη θέση η Lenovo στα consumer PCs στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα