13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Έργο-ορόσημο στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την Intrasoft

Η Intrasoft International, υπέγραψε σημαντική νέα σύμβαση με το EUIPO – European Union Intellectual Property Office. Κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών, η εταιρεία θα στηρίξει την εκπόνηση του στρατηγικού σχεδίου του EUIPO μέσα από την παροχή τεχνολογικά προηγμένων IT/software υπηρεσιών. Εκτός από ανάπτυξη νέου λογισμικού και εφαρμογών, η Intrasoft παρέχει και υπηρεσίες συντήρησης λογισμικού (corrective and adaptive maintenance). Στα πλαίσια της σύμβασης, η εταιρία θα αξιοποιήσει τα σημαντικά κέντρα ανάπτυξής της στην Ευρώπη, και θα τοποθετήσει εξειδικευμένο προσωπικό στην έδρα του ΕUIPO στο Αλικάντε της Ισπανίας  και σε άλλες χώρες.

 

Το EUIPO αποτελεί έναν αποκεντρωμένο οργανισμό της ΕΕ που διαχειρίζεται τα δικαιώματα σχετικά με τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματα της ΕΕ που ισχύουν σε ολόκληρη την ΕΕ. Το EUIPO συνεργάζεται επίσης με τις υπηρεσίες πνευματικής ιδιοκτησίας των κρατών μελών, καθώς και με άλλους διεθνείς φορείς προκειμένου να αναπτύξει εργαλεία και διαδικτυακές υπηρεσίες προς όφελος όλων των πολιτών.

 

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, δήλωσε: «Το έργο αυτό αποτελεί πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα της Intrasoft λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του. Πάνω από όλα, όμως, καθιστά σαφές ακόμα μία φορά ότι, στον τομέα των υπηρεσιών πληροφορικής στην αγορά της ΕΕ, η Intrasoft αποτελεί την κορυφαία επιλογή. Το EUIPO είναι ένας από τους πλέον καινοτόμους οργανισμούς στον χώρο της πληροφορικής στην ΕΕ και ανυπομονούμε να  συνεργαστούμε μαζί τους επάνω σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές».

Σχετικά άρθρα

Cloud για την Airotel δια χειρός hol

Kitriniaris

Η HPE ανοίγει τον δρόμο για μαζική ανάπτυξη του Open RAN σε δίκτυα 5G

Giorgos Athanassiadis

Το Prosvasis GO, το καλύτερο προϊόν SaaS στα «Cloud Computing Awards 2021»

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα