13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Gigabyte ανακοίνωσε τα νέα BRIX Mini-PC με AMD Ryzen 4000U

Επαναστατική τεχνολογία 7nm, έως 8 πυρήνες/16 threads, εγγενής υποστήριξη για 4 οθόνες των 4K και πλήθος συναρπαστικά χαρακτηριστικά, δημιουργούν τον πιο ισχυρό μίνι υπολογιστή για κάθε χρήση. Πρόκειται για τη νέα σειρά BRIX mini-PC της Gigabyte που ανακοινώθηκε σε πρόσφατη online εκδήλωση.

Τα νέα BRIX mini-PC υιοθετούν τους πρόσφατους επεξεργαστές AMD Ryzen 4000U, οι οποίοι κατασκευάζονται στα 7nm και έχουν σχεδιασμό χαμηλού TDP 15W και 59% λιγότερη κατανάλωση από την προηγούμενη γενιά. Επωφελούμενοι από την κορυφαία αρχιτεκτονική πυρήνα της AMD Zen 2 και τους πυρήνες GPU Vega, αυτοί οι επεξεργαστές αποτελούν «τέρατα» επιδόσεων τόσο στην απόδοση των επεξεργαστών, όσο και των γραφικών. Η νέα σειρά mini-PC της Gigabyte ενσωματώνει 4 εξόδους οθόνης, 2,5G Ethernet και 802.11ax Wi-Fi 6, δημιουργώντας τον πιο ισχυρό μίνι υπολογιστή με εκπληκτική απόδοση και γρήγορη ανταπόκριση είτε για gaming είτε για δημιουργία περιεχομένου.

Μικρό μέγεθος, πανίσχυρες επιδόσεις

Παρά το μικρό τους μέγεθος (34,7 x 119,5 x 119,5 mm), τα νέα BRIX mini-PC ενσωματώνουν πανίσχυρες λειτουργίες που εξασφαλίζουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, αλλά και ασφάλεια. Το ενσωματωμένο TPM IC προσφέρει προστασία δεδομένων σε επίπεδο hardware  αποφεύγοντας τη διαρροή δεδομένων κατά την αποκρυπτογράφηση.

Η νέα σειρά διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τη slim και την HDD: Η έκδοση HDD είναι εξοπλισμένη με θύρα COM για να υποστηρίζει το πρωτόκολλο RS232. Μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία εμπορικών εφαρμογών, όπως να αποτελέσει ένα σύστημα ασφαλείας, ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης, να τοποθετηθεί σε ATM, kiosk και ούτω καθεξής. Η νέα κάρτα GC-BRCML-DLC παρέχει επιλογές επέκτασης προσφέροντας δύο επιπλέον θύρες RJ45, η μία για χρήση Ethernet και η άλλη ως δέκτης σημάτων RS-232. Το γεγονός αυτό αυξάνει σημαντικά την ευελιξία και τη λειτουργικότητα για προσαρμογή σε διάφορες εφαρμογές. Σε συνδυασμό με τις πολλαπλές θύρες I/O τα νέα BRIX προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες. Μάλιστα, σε συνδυασμό με μια βάση VESA, το νέο AMD Ryzen 4000U BRIX mini-PC της Gigabyte μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί πίσω από μια οθόνη, ικανοποιώντας διάφορες εφαρμογές σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου ή της εκπαίδευσης.

Εγγενείς υποστήριξη 4 x 4K

Ενισχυμένο από τους τελευταίους πυρήνες γραφικών 7nm Vega, ο νέος AMD Ryzen 4000U BRIX mini-PC της Gigabyte προσφέρει έως και 60% καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Το νέο BRIX mini-PC υποστηρίζει εγγενώς τέσσερις εξόδους οθόνης 4K/60P με HDMI/mini-DP/2x USB Type C DP. Η διάταξη πολλαπλών οθονών είναι ιδανική σε εγκαταστάσεις ψηφιακής σήμανσης που καθιστούν το BRIX την κορυφαία επιλογή για συστήματα υψηλής απόδοσης για υπολογιστές και πολυμέσα.

Τέλος, οι AMD Ryzen 4000U BRIX περιλαμβάνει την αποκλειστική τεχνολογία Ultra Durable της Gigabyte, έχοντας περάσει με επιτυχία πολλές πιστοποιήσεις διασφαλίζοντας απόλυτες επιδόσεις και αξιοπιστία για χρήση σε μια πλειάδα εφαρμογών.

Σχετικά άρθρα

Νέος εμπορικός διευθυντής στην Intersys

Canon Xeed WUX6010: για επαγγελματικές προβολές

Σταθερή κερδοφορία για τη Lenovo σε μια χρονιά επιταχυνόμενου μετασχηματισμού

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα