16.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Ηγέτιδα η SAS στα multimodal predictive analytics

Η SAS ανακηρύχθηκε ηγέτιδα εταιρεία στην έρευνα The Forrester Wave: Multimodal Predictive Analytics and Machine Learning Solutions. Η έρευνα υπογράμμισε ότι «η εταιρεία προσφέρει την πρώτη πραγματικά multimodal PAML λύση».

«Καθώς οι επιχειρήσεις αναζητούν λύσεις σε σύνθετα επιχειρηματικά προβλήματα δυσκολεύονται να βρουν υψηλά καταρτισμένους επιστήμονες δεδομένων και ικανούς επαγγελματίες analytics», σχολίασε ο κ. Lorry Hardt, Artificial Intelligence και Machine Learning Strategist στη SAS. «Σχεδιασμένα για να προσφέρουν μεγαλύτερη ταχύτητα και απλότητα, τα εργαλεία machine learning της SAS καλύπτουν όλα τα απαραίτητα βήματα που χρειάζονται τόσο για τους επιστήμονες δεδομένων, όσο και τους απλούς χρήστες, για να μετατρέψουν τα ανεπεξέργαστα δεδομένα σε αξιοποιήσιμες πληροφορίες. Εφόσον το machine learning αποτελεί μια θεμελιώδη τεχνολογία για την τεχνητή νοημοσύνη, η εξειδίκευση της SAS σε αυτό τον τομέα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, καθώς ολοένα και περισσότεροι οργανισμοί ενστερνίζονται τη δύναμη και την υποσχόμενη δυναμική της τεχνητής νοημοσύνης».

 

Η λύση SAS Visual Data Mining and Machine Learning προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα για την επίλυση σύνθετων αναλυτικών προβλημάτων. Ο συνδυασμός προηγμένων analytics για την οπτικοποίηση δεδομένων και την ανάπτυξη μοντέλων, ενoποιεί ολόκληρη τη διαδικασία machine learning, που εκτείνεται από την πρόσβαση, την μετατροπή και την προετοιμασία δεδομένων έως και την αξιολόγηση και αξιοποίησή τους, που υλοποιούνται σε ένα κοινό περιβάλλον. Λειτουργώντας με τη μηχανή SAS Viya, η λύση SAS Visual Data Mining and Machine Learning περιλαμβάνει τους πιο πρόσφατους αλγορίθμους στατιστικής, μηχανικής και deep learning καθώς και text analytics, οι οποίοι επιταχύνουν τις εξερευνήσεις δομημένων και αδόμητων δεδομένων, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν και τις δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού ανοιχτού κώδικα.

 

 

Η έρευνα τονίζει επίσης ότι: «Η πλατφόρμα Visual Data Mining and Machine Learning της SAS επιτρέπει την κυκλική πορεία μεταξύ των οπτικών machine learning pipelines και κώδικα και προσφέρει ενοποιημένα χαρακτηριστικά για αυτοματοποιημένη μηχανική μάθηση. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται σε ένα ενοποιημένο περιβάλλον με άριστη οπτικοποίηση, που περιλαμβάνει ένα ορθά μελετημένο σετ εργαλείων οπτικοποίησης για τη δημιουργία μοντέλων, ακόμη και βαθιών νευρονικών δικτύων».

 

Η SAS κατέλαβε την υψηλότερη θέση στις κατηγορίες προσφοράς υπηρεσιών και παρουσίας στην αγορά, ενώ κατέγραψε και από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην κατηγορία της στρατηγικής.

Σχετικά άρθρα

Intel: Εξαγορά στο “νήμα”, μπροστά από Apple and Google

Kitriniaris

Πανελλαδική έρευνα για την κυβερνοασφάλεια από την Pylones Hellas

Giorgos Athanassiadis

Vigor3912: νέος high-performance 10G router από τη DrayTek για απαιτητικά περιβάλλοντα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα