22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέοι Canon i-Sensys, νέες ευκαιρίες για τους συνεργάτες

Η Canon, ανακοίνωσε τις νεότερες συσκευές που έρχονται να ενταχθούν στο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων εγγράφων. Οι πολυλειτουργικές συσκευές MFP της σειράς i-SENSYS MF520 και i-SENSYS MF420 και οι εκτυπωτές laser της σειράς i-SENSYS LBP210 έχουν σχεδιαστεί για να προωθήσουν νέες προτάσεις συνεργατών σε μικρότερες επιχειρήσεις και ομάδες εργασίας σε διάφορους κάθετους τομείς της αγοράς.

 

Οι νέες συσκευές αντιμετωπίζουν το ζήτημα του συνολικού κόστους εξυπηρέτησης των συνεργατών, προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας ασπρόμαυρη τεχνολογία εκτύπωσης η οποία έρχεται να προστεθεί στη σειρά λύσεων που παρέχουν οι συνεργάτες, και οι οποίοι πλέον, μπορούν να αξιοποιήσουν τις υφιστάμενες γνώσεις πωλήσεων, που διαθέτουν, για να παρέχουν συνεπή επίπεδα συμβουλευτικών υπηρεσιών και να αντιμετωπίσουν τους τρεις βασικούς τομείς, οι οποίοι είναι σημαντικοί για τους πελάτες τους: ασφάλεια, παραγωγικότητα και έλεγχος.

 

Η ασφάλεια σε προτεραιότητα

Τα διαπιστευτήρια ασφαλείας της Canon έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν νέες πηγές εσόδων για τους συνεργάτες. Καθώς η ασφάλεια των πληροφοριών καθίσταται ως μια αυξανόμενη προτεραιότητα για τους πελάτες όλων των μεγεθών, οι σειρές LBP210 και MF420 και MF520 είναι εξοπλισμένες με μια σειρά λύσεων για τον έλεγχο της ταυτότητας των συσκευών. Από την ενσωματωμένη δυνατότητα διαχείρισης του Universal Login Manager σε server uniFLOW online cloud και uniFLOW on-premise, οι διαχειριστές μπορούν να ελέγχουν την πρόσβαση στην εκάστοτε συσκευή, να διαχειρίζονται δικαιώματα και να προστατεύουν την ασφάλεια των εγγράφων χάρη στις ασφαλείς δυνατότητες εκτύπωσης της Canon. Οι συνεργάτες μπορούν να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις, που ελαχιστοποιούν το κόστος και ζημιώνουν το κύρος της επιχείρησης που προκαλείται εξαιτίας μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε δεδομένα, καθώς και να διαφοροποιήσουν την προσφορά τους από τον ανταγωνισμό.

 

 

Υποστήριξη της παραγωγικότητας στους χώρους εργασίας

Οι συσκευές i-SENSYS έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη βέλτιστη παραγωγικότητα. Με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 43 σελίδων ανά λεπτό, με μονή διέλευση χαρτιού και σάρωση διπλής όψης σε δευτερόλεπτα, οι συσκευές επιταχύνουν τις ροές εργασίας και επιτρέπουν στους συνεργάτες να ανταποκριθούν σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών απαιτήσεων. Και οι τρεις σειρές είναι εξοπλισμένες με υποστήριξη AirPrint και Mopria ως στάνταρ. Το ενσωματωμένο mobile portal επιτρέπει την ασφαλή εκτύπωση μέσω κινητής τηλεφωνίας και η συμβατότητα με τις υπάρχουσες πλατφόρμες λογισμικού και τεχνολογίας, επιτρέπει στους συνεργάτες να υποστηρίξουν καλύτερα και να προωθήσουν νέους τρόπους εργασίας.

 

Σε συνδυασμό με τα γνήσια cartridges Canon, οι συνεργάτες μπορούν να εγγυηθούν ότι η αξιοπιστία και η ποιότητα διατηρούνται καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του εκτυπωτή, με την τεχνολογία για την ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας. Ο σχεδιασμός των cartridges έχει βελτιωθεί ειδικά για να αυξήσει την απόδοση και την ανθεκτικότητα, ενώ η τεχνολογία Auto Seal Removal καθιστά την εγκατάσταση ακόμα πιο εύκολη.

 

Πλήρης έλεγχος των προσφερόμενων υπηρεσιών

Συμπεριλαμβανομένων πολλών οικονομικά αποδοτικών χαρακτηριστικών που μειώνουν περαιτέρω την απαίτηση κατάρτισης και συντήρησης, οι συσκευές i-SENSYS ελαχιστοποιούν το συνολικό κόστος πώλησης. Οι βελτιωμένες λειτουργίες όπως η έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών και η προσαρμόσιμη «βιβλιοθήκη εφαρμογών» που διατίθεται σε επιλεγμένα μοντέλα, βοηθούν τους συνεργάτες να διεισδύσουν στην κερδοφόρα και αναπτυσσόμενη αγορά του οικιακού και μικρού γραφείου, προσφέροντας αυτοματοποίηση και ισχυρή διαχείριση των καθημερινών εργασιών. Οι διαχειριστές μπορούν να εκτυπώσουν αποθηκευμένες φόρμες, να εκτελέσουν σάρωση σε έγγραφα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να αντιγράφουν έγγραφα με ένα και μόνο άγγιγμα. Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει επίσης στον διαχειριστή να προσαρμόζει τη σειρά των κουμπιών στην οθόνη ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών, και να προσαρμόζει τις δικές του οθόνες χρήσης.

Σχετικά άρθρα

Καταφθάνει το Galaxy S5 στην ελληνική αγορά

Kitriniaris

Οι προβλέψεις τις IDC για τον νέο ψηφιακό κόσμο του μέλλοντος

Giorgos Athanassiadis

Η Performance Technologies πιστοποιήθηκε με το “Microsoft Azure VMware Solution Specialization”

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα