Εθνικη Τραπεζα και RBS επεκτεινουν τις λυσεις λιανικης

Τις λύσεις της RBS, εταιρείασ που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και διάθεση συστημάτων διαχείρισης λιανικών συναλλαγών, επέλεξε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας με σκοπό τον εξοπλισμό καταστημάτων μικρής λιανικής με τα συστήματα αυτά προκειμένου, να εξυπηρετείται πανελλαδικά η νέα υπηρεσία της Εθνικής Τράπεζας i-bank Simple Pay Spot. Στη στρατηγική, όπως χαρακτηρίζεται, συνεργασία, μετέχει και η MAT Technology, η μοναδική κατασκευαστική εταιρεία τέτοιων συστημάτων στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot, οι καταναλωτές, στο σύνολο της χώρας, μπορούν να επισκεφθούν το κοντινότερο κατάστημα μικρής λιανικής της περιοχής τους (μίνι μάρκετ, ψιλικά, περίπτερο κ.ά.) με τη σήμανση “i-bank Simple Pay Spot” και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα με μετρητά ή με τραπεζική κάρτα, τους λογαριασμούς τους σε ΔΕΚΟ (ρεύμα, φυσικό αέριο, ύδρευση κ.ά.), τηλεπικοινωνίες και άλλους οργανισμούς ή να αγοράζουν άϋλα προϊόντα, όπως χρόνο καρτοκινητής τηλεφωνίας. Η Τράπεζα θα εμπλουτίζει διαρκώς τις διαθέσιμες πληρωμές λογαριασμών σε φορείς και επιχειρήσεις, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών των καταναλωτών.

Μέλος του δικτύου“i-bank Simple Pay Spot” μπορεί να γίνει κάθε κατάστημα λιανικής, εφόσον μετά από θετική αξιολόγησή του, προμηθευτεί ένα από τα συστήματα της RBS, το οποίο στην συνέχεια θα συνδεθεί με ασφαλή τρόπο με τα συστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Tο κατάστημα εξοπλίζεται με την πλέον εξελιγμένη υλικοτεχνική υποδομή, καθόσον το σύστημα ταμείου και ηλεκτρονικών συναλλαγών της RBS πέρα της εξυπηρέτησης της υπηρεσίας i-bank Simple Pay Spot, εξυπηρετεί ταυτόχρονα και ευρύτερες ανάγκες του καταστήματος όπως:

  • Έκδοση νόμιμων φορολογικών αποδείξεων λιανικής πώλησης και τιμολογίων
  • Πλήρης διαχείριση  των ταμειακών συναλλαγών (πολλαπλοί τρόποι πληρωμής, χειριστές, βάρδιες, αναμονή πελάτη κ.λπ.)
  • Εμπορική διαχείριση του καταστήματος (αποθήκη, πελάτες, προμηθευτές, λογαριασμοί κ.λπ.),
  • Πολιτικές loyalty (πόντοι, κουπόνια) κ.ά.

Related Posts