Υπηρεσια “smart shop” απο τη Wind

Μία νέα λύση για τη διαχείριση και τον έλεγχο των επαγγελματικών ψυγείων σε πραγματικό χρόνο από παντού, ανακοίνωσε η Wind. Συγκεκριμένα, μια μικρή συσκευή τοποθετείται εύκολα μέσα σε κάθε ψυγείο ώστε όταν η θερμοκρασία ξεφύγει από την επιθυμητή ρύθμιση να στείλει SMS ή e-mail ειδοποίησης στον επαγγελματία. Αντίστοιχα, ειδοποιεί άμεσα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Τη λύση αυτή προσφέρει η υπηρεσία  freeze alert που σχεδίασε και ανέπτυξε η Wind, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων λύσεων για επιχειρήσεις, ώστε να δώσει σε όλα τα καταστήματα – επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος την ευκαιρία να μετατρέψουν τα ψυγεία τους σε έξυπνες συσκευές που επικοινωνούν μαζί τους, αποφεύγοντας το άγχος του συνεχούς ελέγχου της θερμοκρασίας κατά την θερινή περίοδο.

Το WIND freeze alert είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους ψυγείων, λειτουργεί όλο το 24ωρο, ακόμη και όταν η επιχείρηση είναι κλειστή, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση με internet. Προσφέρει αυτονομία σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης, καθώς διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Πέρα από την αποστολή SMS και e-mail, η υπηρεσία freeze alert στέλνει ηχητική ειδοποίηση στην οθόνη του υπολογιστή ενώ ενεργοποιεί και ηχητική ειδοποίηση μέσω εγκατεστημένης σειρήνας  αν η πόρτα του ψυγείου παραμείνει ανοικτή παραπάνω από τον προβλεπόμενο χρόνο.