20.6 C
Athens
19/04/2021
Biztech

6 λόγοι γιατί η Xerox είναι ο συνεργάτης που σας πάει μπροστά

Οι επιχειρήσεις που εισέρχονται στην αγορά μέσω του καναλιού έχουν να αντιμετωπίσουν την πολύπλοκη διαδικασία της εξεύρεσης του πιο κατάλληλου κατασκευαστή.
Η επιτυχία του συνεργάτη εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την εξεύρεση ενός κατασκευαστή που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την επιχείρηση να αναπτυχθεί και να διαφοροποιηθεί σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά. Παρακάτω, παραθέτουμε τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους η συνεργασία με τη Xerox είναι η πιο επωφελής για εσάς.

 

1. Πολυβραβευμένα προϊόντα & υπηρεσίες

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους επιλογής συνεργάτη δεν είναι άλλος από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες σας.
Η τεχνολογία Xerox ConnectKey μπορεί να συμβάλει στον μετασχηματισμό του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες εργάζονται μέσω της δυναμικής σουίτας εφαρμογών που μειώνει το κόστος και αυξάνει την παραγωγικότητα. Πολλές από τις πιο δημοφιλείς συσκευές της Xerox ενσωματώνουν την τεχνολογία ConnectKey συμπεριλαμβανομένων των VersaLink και AltaLink που έχουν αναγνωριστεί από την Byers Lab Inc. ως οι καλύτερες στον κλάδο της εξαιρετικά ανταγωνιστικής κατηγορίας εκτυπωτών & πολυλειτουργικών εκτυπωτών.
Οι συσκευές αυτές είναι ιδανικές για μεσαίες έως μεγάλες ομάδες εργασίας, παρέχουν εξαιρετική αξιοπιστία, ασφάλεια, απλούστευση του workflow, ποιότητα εκτύπωσης και ευκολία χρήσης.

 

2. Οι κορυφαίες υπηρεσίες στον κλάδο

Η IDC χαρακτηρίζει τη Xerox ως ηγέτη στην αξιολόγηση κατασκευαστών «MarketScape: Worldwide Contractual Print and Document Services Hardcopy 2018–2019». Επιπλέον, η Xerox ηγείται και στις υπηρεσίες MPS. Η πιο πρόσφατη έκθεση της Quocirca αναφέρει ότι η Xerox συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων μέσω του καναλιού αποκαλώντας την χαρακτηριστικά «…ίσως ένα από τα πιο προηγμένα και ώριμα οικοσυστήματα συνεργατών στον κλάδο». Η Xerox διαθέτει ένα από τα κορυφαία προγράμματα διαχείρισης εκτυπώσεων, με πολλά νέα εργαλεία που βοηθούν το κανάλι να κάνει την εγκατάσταση MPS εύκολη και κερδοφόρα.

 

3. Τα apps κάνουν τη διαφορά

Η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων εφαρμογών για την κάλυψη συγκεκριμένων επιχειρηματικών αναγκών ενός πελάτη αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για το κανάλι των συνεργατών. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μέσο διαφοροποίησης και μια ευκαιρία για τους συνεργάτες να τοποθετηθούν στην αγορά ως ενημερωμένοι, έμπιστοι σύμβουλοι που ξέρουν πώς να λύσουν μοναδικές επιχειρηματικές προκλήσεις.

Το πρόγραμμα Personalized Application Builder (PAB) βοηθά τους συνεργάτες να μεταφέρουν τις ιδέες τους από το όραμα στην πραγματικότητα, παρέχοντας εργαλεία, κατάρτιση και πόρους μάρκετινγκ για να δημιουργήσουν εξατομικευμένες λύσεις κυριολεκτικά για κάθε ανάγκη, από το γραφείο και τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης (MPS), έως την παραγωγή.

 

4. Εργαλεία και υποστήριξη μάρκετινγκ

Η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, ωστόσο, απαιτεί κάτι περισσότερο από τα σωστά προϊόντα και υπηρεσίες. Απαιτεί μια στρατηγική μάρκετινγκ που εξελίσσεται μαζί με την επιχείρηση. Η Xerox προσφέρει ένα πλήθος εργαλείων που επιτρέπουν στους συνεργάτες της να ανακαλύψουν, να στοχεύσουν και να εξασφαλίσουν νέους πελάτες. Για παράδειγμα το Xerox Partner Solutions Playbook, αποτελεί μια διαδραστική βιβλιοθήκη εργαλείων που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους συνεργάτες να πουλήσουν και να δημιουργήσουν λύσεις workflow προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Ακόμα το App Finder είναι ένας κεντρικός κατάλογος για κάθε εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί από τους συνεργάτες της Xerox.

 

5. Βραβευμένο πρόγραμμα συνεργατών

Η Xerox κατέχει το πολύτιμο βραβείο 5 αστεριών της CRN, μια τιμητική διάκριση που απονέμεται αποκλειστικά σε προγράμματα συνεργατών των οποίων η συνολική βαθμολογία είναι μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου. Η Xerox βοηθά το κανάλι των συνεργατών της, κάθε μορφής και μεγέθους, να δημιουργήσουν νέα έσοδα με το ανανεωμένο πρόγραμμα Global Partner Program.

 

6. Καινοτομία στο DNA

Η Xerox είναι η εταιρεία που έφερε την ξηρογραφία στην αγορά. Πρόκειται για την πρώτη από χιλιάδες άλλες καινοτομίες που έχουν δημιουργήσει οι επιστήμονες και οι μηχανικοί της. Αυτή η περήφανη κληρονομιά της Xerox βρίσκεται στο DNA της μέχρι σήμερα, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα με την πρόσφατη παραλαβή του Βραβείου Καινοτομίας Channelnomics 2018.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα