14 C
Athens
23/04/2021
Biztech

Tech Channel Partner: Διαβάστε στο 22ο τεύχος

To mobile computing, γενικότερα, και το φαινόμενο του Bring Your Οwn Device (BYOD), ειδικότερα, αποτελεί μία πρόκληση για το κανάλι των συνεργατών. Όχι μόνο τα περιθώρια κέρδους που σχετίζονται με τις συσκευές mobile computing είναι ιδιαίτερα μικρά, αλλά και με την ολοένα αυξανόμενη τάση οι εργαζόμενοι να χρησιμοποιούν τις δικές τους συσκευές στην εργασία τους, τα περιθώρια συρρικνώνονται ακόμα περισσότερο. Αυτό ισχύει, όμως, μόνο σε ό,τι αφορά τη διανομή και πώληση των συσκευών. Στο ζήτημα αυτό επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο 22ο Τεύχος του Tech Channel Partner, καθώς αναπτύσσοντας υπηρεσίες γύρω από τη διαχείριση και την ασφάλεια, αλλά και τη βελτιστοποίηση των πληροφοριών, το κανάλι έχει την ευκαιρία να κεφαλαιοποιήσει την τάση του BYOD.

Επίσης, μαθαίνουμε για την κρισιμότερη περίοδο στην ιστορία της Sony, με τον CEO της, Kazuo Hirai, να παραδέχεται ότι το τρέχον έτος είναι η τελευταία ευκαιρία της εταιρείας για αναμόρφωση των προβληματικών τομέων της.

Στην αγορά των servers βλέπουμε ότι σύμφωνα με έρευνα της Gartner, παρά τη μικρή αύξηση σε πωλήσεις -μόλις 1,4%-, το μερίδιο των κινέζων κατασκευαστών αυξάνεται συνεχώς, ενώ εκείνο των αμερικανικών εταιρειών μειώνεται.

Και πάλι στο κομμάτι του mobility και του BYOD καταπιανόμαστε με την αυξανόμενη διαθεσιμότητα των 4G δικτύων και της ταχύτατης ευρυζωνικότητας, οι οποίες τροφοδοτούν περαιτέρω τις ικανότητες των UC, διασφαλίζοντας ότι θα αποτελέσουν το επόμενο διάστημα μία τέλεια ευκαιρία για το κανάλι.

Στο 22ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε ακόμα να διαβάσετε:

– Ο Δηµήτρης Γαγανέλης, director του τµήµατος business development cloud services της SoftOne Technologies, μας εξηγεί πως τα µοντέλα cloud computing προσφέρουν πλέον µία νέα προσέγγιση για την παράδοση επιχειρηµατικών υπηρεσιών από το ΙΤ στους τελικούς χρήστες.

– Tο μέλλον των ιδιαίτερα γρήγορων και λεπτών tablets που στηρίζονται στα chips της Intel και ειδικότερα στο Broadwell μοιάζει εξαιρετικά υποσχόμενο, κάτι που φαίνεται από το πρότυπο που παρουσίασε η εταιρεία στη διάρκεια της Computex.

– Το Tech Channel Partner βρέθηκε στο πανελλαδικό συνέδριο συνεργατών της Entersoft, όπου και είχαμε την ευκαιρία να δούμε από πρώτο χέρι τις εξελίξεις της εταιρείας, τα πλάνα της για το μέλλον, αλλά και τη στρατηγική της σε ό,τι αφορά το δίκτυο συνεργατών.

– To Tech Channel Partner και το BizTech.gr διοργάνωσαν ένα νέο “Executive Tech Update” γύρω από τις υπηρεσίες MPS (Managed Print Services) προ- κειμένου να εξετάσουν τη δυναμική των εν λόγω υπηρεσιών στην ελληνική αγορά, το επίπεδο των γνώσεων των στελεχών ΙΤ γύρω από τις υπηρεσίες MPS, αλλά και τυχόν προβληματισμούς, λάθος εντυπώσεις ή αντιλήψεις.

– Την ανάλυση του οικονομολόγου Γιώργου Μαρκατάτου σχετικά με την εστίαση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης μέσα από την αξιοποίηση των ΤΠΕ.

– Ο Gennaro Γερακιός, manager, Epson Business Sales, μιλάει στο Tech Channel Partner για τη στρατηγική της εταιρείας σχετικά με το business printing και την ανάπτυξη του δικτύου μεταπωλητών της και αναλύει τα πλεονεκτήματα του PrecisionCore, της νέας τεχνολογίας εκτύπωσης inject που ανέπτυξε η Epson.

– Τις καλά κρυμμένες…αποκαλύψεις δια χειρός Κιτρινιάρη.

Και όπως πάντα ό,τι συνέβη στην ελληνική και διεθνή αγορά, από συνεργασίες και διοικητικές ανακατατάξεις, μέχρι τις παρουσιάσεις όλων των νέων προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογιών που τράβηξαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάντε κλικ στο link που ακολουθεί και… καλή σας ανάγνωση!

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη. 

Σχετικά άρθρα

Nέες συνεργασίες σε δημοφιλή προϊόντα για την Κωτσόβολος

Channel-Manager

Webinar για BYOD από την Globo

dmallas

Το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο θα αγγίξει τα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2021

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα