Συνεργασια ΗΟL – Δημου Θεσσαλονικης

Συμφωνητικό συνεργασίας 5ετούς διάρκειας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης υπέγραψε η HOL στα πλαίσια της στρατηγικής της για ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wi-Fi hotspots). Μέσω αυτής της συνεργασίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα παρέχει ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε συγκεκριμένα πολυσύχναστα σημεία της πόλης τα οποία αποτελούν κόμβους πολιτιστικού, επιχειρηματικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, με στόχο να διευκολύνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών του Δήμου που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές (smartphones, tablets, laptops).

Η λειτουργία του δικτύου Wi-Fi, η οποία βασίζεται  σε επίπεδο διασύνδεσης σε τεχνολογία Metro Ethernet πάνω από οπτική ίνα ταχύτητας 1 Gbps, ξεκίνησε από την Πλατεία Αριστοτέλους.

Η HOL θα σχεδιάσει, εγκαταστήσει και αναλάβει εξολοκλήρου την λειτουργία δικτύου Wi-Fi δωρεάν σε 10 σημεία της πόλης, επιλογής του Δήμου Θεσσαλονίκης, και τα οποία είναι το δημαρχιακό μέγαρο, το πάρκο Ανθοκομικής, η πλατεία Αριστοτέλους, ο Λευκός Πύργος, τα πάρκα Παραλίας, η πλατεία Ρομφέη Β’, η πλατεία Αγ. Παντελεήμονα, η Τούμπα, το πάρκο Παπαναστασίου και η είσοδος της ΔΕΘ.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.