Προτασεις All-in-One απο τη Dell για την ελληνικη αγορα

Με τα All-in Οne PCs να αποκτούν νέα δυναμική, αποτελώντας τη μετεξέλιξη του desktop PC, αφού πλέον λόγω design και δυνατοτήτων αποτελούν μιας πρώτης τάξης επιλογή, η Dell κάνει αισθητή την παρουσία της στο συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς, παρουσιάζοντας μία νέα σειρά υπολογιστών Αll-in-one για τους Έλληνες καταναλωτές. Οι νέοι υπολογιστές περιλαμβάνουν το Dell XPS One 27, τον μεγαλύτερο Αll-in-one υπολογιστή της Dell και τους υπολογιστές Dell Inspiron One 2350 και Dell Inspiron One 2020 Αll-in-one, οι οποίοι ταιριάζουν γάντι για χρήση σε οικιακό περιβάλλον. Την γκάμα All-in-one της Dell συμπληρώνει το “μικρό” Dell XPS 18.

Το Dell XPS One 27 προσφέρει εμπειρία μεγάλης οθόνης touch. Με διαγώνιο 27 ίντσες και ανάλυση 2560×1440 Quad HD, προσφέρει ποιοτική απεικόνιση με ευκρίνεια για εργασία, παιχνίδια, παρακολούθηση ταινιών και φωτογραφίες. Επίσης, η τεχνολογία Waves MaxxAudio 4, τα ηχεία Infinity αλλά και συνθέσεις με προαιρετικές επιλογές σε κάρτα γραφικών υψηλών επιδόσεων από την NVIDIA και υποδοχή μονάδας Blu-ray, καθιστούν το συγκεκριμένο σύστημα μια ολοκληρωμένη επιλογή διασκέδασης και multimedia. Στο εσωτερικό, περιλαμβάνει επεξεργαστές 4ης γενιάς Intel με τεχνολογία Intel Turbo Boost και έναν προαιρετικό δίσκο mSATA SSD.

Το Dell Inspiron 2350, η νεότερη προσθήκη στην προϊοντική σειρά της Dell σε υπολογιστές Αll-in-one, είναι ένα Αll-in-one πλήρες πακέτο εξοπλισμού, με οθόνη Full HD τεχνολογίας capacitive touch 10 σημείων και αρθρωτή βάση, προσφέροντας έτσι άνετη αλληλεπίδραση με τα Windows 8.1.Πρόκειται για λύση που μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στις οικιακές όσο και στις επαγγελματικές ανάγκες του χρήστη. Από την άλλη, το Dell Inspiron 2020 μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια σε προσιτή τιμή. Με οθόνη touch 20 ιντσών HD+, μονάδα δίσκου DVD καθώς και άφθονο χώρο αποθήκευσης για μουσική, ταινίες και φωτογραφίες, το Dell Inspiron One 2020 αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για home entertainment.

Τέλος, το Dell XPS 18 συνδυάζει τη φορητότητα με την παραγωγικότητα ενός επιτραπέζιου υπολογιστή. Με βάρος μόλις  2,2 κιλά – λιγότερο από το μισό των διαθέσιμων εμπορικά συστημάτων All-In-One – και σχεδόν διπλάσια αυτονομία μπαταρίας που επιτρέπει έως και 5 ώρες λειτουργίας, αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό φορητότητας και παραγωγικότητας.

Τα νέα συστήματα είναι διαθέσιμα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης αλλά και το δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect και συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.