ΟΤΕ: Νεες cloud based υπηρεσιες για επιχειρησεις

Τρία νέα πακέτα και μία υπηρεσία Video Conference, που βασίζονται στo cloud, ανακοίνωσε ο ΟΤΕ προκειμένου να απευθυνθεί πιο αποτελεσματικά στους εταιρικούς πελάτες. Με τα νέα πακέτα ΟΤΕ Video Conference, οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τηλεδιασκέψεις από παντού μέσω smartphones, tablets ή laptops που διαθέτουν το κατάλληλο λογισμικό, όπως επίσης μέσω συστήματος video-conferencing από το χώρο που επιθυμούν. Τα νέα πακέτα προσφέρονται με μηνιαίο πάγιο και παρέχουν συγκεκριμένο χρόνο τηλεδιάσκεψης 1500, 2500 και 3500 λεπτά, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των τηλεδιασκέψεων.

Για τους εταιρικούς πελάτες οι οποίοι έχουν μικρότερες ανάγκες, ο ΟΤΕ δίνει τη δυνατότητα της τηλεδιάσκεψης μέσω της υπηρεσίας ΟΤΕ Video Conference Call, με τη χρέωση να γίνεται βάσει χρήσης (pay as you go). Σε αυτήν την περίπτωση η πραγματοποίηση των τηλεδιασκέψεων γίνεται χωρίς καμία δέσμευση, όποτε κριθεί αναγκαίο από την επιχείρηση και με όσους συμμετέχοντες επιθυμεί.

Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση της υπηρεσίας OTE Video Conference On Demand με δυνατότητα τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης μέσω ISDN ή IP δικτύου, νοικιάζοντας τα studio, που διαθέτει ο ΟΤΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή τον απαραίτητο τερματικό εξοπλισμό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η χρέωση για τη χρήση της υπηρεσίας καθορίζεται βάση των προδιαγραφών της τηλεδιάσκεψης.