Ο Νικος Σαχινης, εμπορικος διευθυντης στη Retail@Link

Ο Νίκος Σαχίνης, ανέλαβε από 1/5/2013, καθήκοντα εμπορικού διευθυντή (Commercial Manager) στη Retail @Link, μέλος του ομίλου εταιρειών της Entersoft, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στον κλάδο των υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών o κ. Σαχίνης έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες όπως η Computer Logic, η Sony, η UUNET, η Tellas, η Totalsoft και η Entersoft κυρίως σε εμπορικούς και διοικητικούς τομείς.

Στη Retail @Link, αναλαμβάνει την εμπορική διεύθυνση, με στόχο την εξέλιξη του δικτύου και της κοινωνίας της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, με λύσεις που εστιάζουν στην αναβάθμιση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, στη μείωση του κόστους και στην αύξηση της επιχειρηματικής κερδοφορίας και ανταγωνιστικότητας.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, “Είμαι ευτυχής που είμαι μέλος αυτής της ομάδας που εργάζεται με επαγγελματισμό, προσήλωση στις ανάγκες των πελατών και της αγοράς και που παράγει τόσο καινοτόμα προϊόντα που δημιουργούν άμεσα και απτά οφέλη στους χρήστες τους”.