Νεες λυσεις ασφαλειας για data centers απο τη Cisco

Η Cisco παρουσίασε μια σειρά από λύσεις σε θέματα ασφαλείας, σχεδιασμένες να ενισχύσουν τα data centers ενάντια στις απειλές ενός ενοποιημένου και εικονικού περιβάλλοντος εργασίας, ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν τα νέα μοντέλα που βασίζονται στα συστήματα Cloud.

Συνολικά, οι νέες λύσεις επεκτείνουν τη δύναμη των data centers και ενισχύουν την ασφάλεια τόσο των υψηλής απόδοσης εγκαταστάσεων όσο και των στελεχών που εργάζονται εκτός γραφείου. Οι λύσεις περιλαμβάνουν νέο λογισμικό, πλήρως αναβαθμισμένο, για το πιο ευρέως αναπτυγμένο firewall παγκοσμίως, το Cisco Adaptive Security Appliance (ASA).

Επίσης, η Cisco διεύρυνει τη γκάμα προϊόντων ασφάλειας προσθέτοντας ένα εικονικό firewall για ασφαλή multi-tenant και cloud περιβάλλοντα. Το Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) – το πιο πολυεγκατεστημένο firewall στον κλάδο με περισσότερες του ενός εκατομμυρίου εγκατεστημένες συσκευές – θα είναι διαθέσιμο σε εικονική μορφή: το νέο Cisco ASA 1000V cloud firewall. Το ASA προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες firewall, ολοκληρωμένη προστασία από απειλές σε πραγματικό χρόνο, αποτελεσματική, σταθερή, πολύ ασφαλή πρόσβαση από απόσταση και ολοκληρωμένη ασφάλεια για δίκτυα κάθε μεγέθους.