Μοιρασε βραβεια η SAP

Για δεύτερη χρονιά, η SAP διοργάνωσε τα SAP Quality Awards τα οποία ολοκληρώθηκαν στο πλαίσιο του SAP Forum. Στόχος του θεσμού των SAP Quality Awards είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των επιχειρήσεων που αξιοποιούν με τον πλέον αποδοτικό τρόπο την τεχνολογία SAP μεταβαίνοντας σε μια πιο απλή, ευέλικτη και αποτελεσματική εταιρική δομή.

Στη διαδικασία των Quality Awards συμμετέχουν επιτυχημένες εγκαταστάσεις πελατών της εταιρείας και αναδεικνύονται από τρεις νικητές σε δύο κατηγορίες. Στη μικρή κατηγορία συμμετέχουν όσοι πελάτες πραγματοποίησαν την υλοποίηση του έργου σε λιγότερο από 5 μήνες και ο αριθμός χρηστών δεν υπερβαίνει τους 100. Στη μεσαία κατηγορία συμμετέχουν οι πελάτες των οποίων η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε σε 4-12 μήνες και ο συνολικός αριθμός χρηστών είναι από 80-500.

Αυτή τη χρονιά, για την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετείχαν 9 επιχειρήσεις και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας βραβεύτηκαν για τη μικρή κατηγορία οι εταιρείες Business Exchanges του ομίλου Eurobank ως χρυσός νικητής, E.J. Papadopoulos ως αργυρός νικητής και ΔΕΣΦΑ ΑΕ ως χάλκινος νικητής. Για τη μεσαία κατηγορία οι πελάτες που βραβεύτηκαν είναι η Chipita SA ως χρυσός νικητής, η Attica Holdings SA ως αργυρός νικητής και από την Κύπρο η Nest Investments Ltd ως χάλκινος νικητής.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.