Νεες λυσεις για το cloud απο την HP

H HP παρουσίασε ένα νέο data center network fabric, το οποίο έχει κατασκευαστεί με βάση την αρχιτεκτονική HP FlexNetwork , επιτρέποντας επιχειρηματική ευελιξία για τους πελάτες. Σύμφωνα με την HP, προσφέρει δύο φορές περισσότερη επεκτασιμότητα και 75% λιγότερη πολυπλοκότητα σε σχέση με τα υπάρχοντα network fabrics ενώ παράλληλα μειώνει το χρόνο ανάπτυξης και παραμετροποίησης των δικτύων.  

Απλοποιώντας το σχεδιασμό και τις λειτουργίες του δικτύου, οι νέες λύσεις  HP Networking επιτρέπουν στους πελάτες:

Να βελτιώσουν την παραγωγικότητα του IT ενοποιώντας το virtual και το  physical fabric με το λογισμικό HP FlexFabric Virtual Switch 5900v, το οποίο σε συνδυασμό με το  physical switch HP FlexFabric 5900 προσφέρει προηγμένες λειτουργίες δικτύωσης όπως πολιτικές και ποιότητα υπηρεσιών (QoS) σε ένα περιβάλλον VMware. Η τεχνολογία Virtual Ethernet Port Aggregator (VEPA) που περιλαμβάνεται, προσφέρει σαφή διαχωρισμό των διαχειριστών του server και του δικτύου, παρέχοντας λειτουργική απλότητα.

Να μειώσουν το χώρο που καταλαμβάνουν τα switches μέσα στο data center με το HP Virtualized Services Router (VSR), το οποίο επιτρέπει στις υπηρεσίες να προσφέρονται σε ένα εικονικό μηχάνημα (VM), καταργώντας το περιττό hardware.

Οι λύσεις HP FlexFabric βελτιώνουν την εμπειρία των τελικών χρηστών όσο αφορά τις εφαρμογές που λαμβάνουν πάνω από το δίκτυο και επιτρέπουν στους πελάτες τα εξής:

Να βελτιώσουν την υποστήριξη των περίπλοκων εφαρμογών που καταναλώνουν μεγάλο όγκο δεδομένων με τη σειρά switches HP FlexFabric 12900, τα οποία διαχειρίζονται τα bandwidth spikes με χρήση της standard τεχνολογίας Transparent Interconnection of Lots of Links (TRILL) η οποία υποστηρίζει την προώθηση μέχρι και τρεις φορές περισσότερων δεδομένων σε όλο το εύρος του δικτύου ανά θύρα 40-gigabit Ethernet (GbE)
 
Να βελτιώσουν την απόδοση των virtualized εφαρμογών μέχρι και 50%( με το HP FlexFabric 11908. Το  HP FlexFabric 11908 switch προσφέρει συνδεσιμότητα 10 ή 40 GbE για τους blade servers, όπως τους HP c-Class servers με τα  Virtual Connect FlexFabric modules, επιτρέποντας την ευέλικτη και οικονομική  ανάπτυξη των data centers.

Να αναπτύξουν το resiliency του Δικτύου απλοποιώντας την παροχή υπηρεσιών δικτύου με τη σειρά  HP HSR 6800 router  που ενοποιεί το routing, το firewalling και το switching και μέχρι και πέντε φορές περισσότερο τις υπηρεσίες ασφαλείας σε μια συσκευή που υποστηρίζει χιλιάδες χρήστες.

 

 

Η πλατφόρμα διαχείρισης IMC (Intelligent Management Center) της HP αυτοματοποιεί τη γρήγορη παροχή εφαρμογών και υπηρεσιών για τις SDN-enabled και τις παραδοσιακές συσκευές του δικτύου, από το data center μέχρι το campus και το branch δίκτυο των οργανισμών. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες:

Να βελτιώσουν την απόδοση των εφαρμογών με συγκεκριμένα υποδείγματα (templates) για τις υπηρεσίες δικτύου που απλοποιούν και αυτοματοποιούν τις ρυθμίσεις του δικτύου για τις εφαρμογές από την άκρη ως τον κορμό του δικτύου με το λογισμικό διαχείρισης HP Intelligent Management Center (IMC) Virtual Application Network Resource Automation Manager.

Να απλοποιήσουν τη διαχείριση των λειτουργιών των υποδομών των SDN και των παραδοσιακών δικτύων με το HP IMC SDN Manager, ένα ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης για παραμετροποίηση, παρακολούθηση και διαχείριση των πολιτικών (policies) των εφαρμογών, καλύπτοντας τα campus, branch και data center δίκτυα των οργανισμών.

Τα HP Technology Services βοηθούν τους πελάτες να εξελίξουν και να λειτουργήσουν τα περίπλοκα δίκτυα data center για να ανακατανείμουν τους πόρους υποστηρίζοντας την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Οι νέες υπηρεσίες είναι:

HP Connectivity Transformation Experience Workshop—βοηθά τους πελάτες να επιτύχουν επέκταση και ευελιξία για το δίκτυό τους με μια συγκεκριμένη στρατηγική για τη μετάβαση του δικτύου που ευθυγραμμίζει τους επιχειρηματικούς στόχους με τους στόχους του IT.

HP IPv6 Roadmap Service— προσφέρει πρόσβαση σε έμπειρους συμβούλους για να αναπτύξουν ένα μεταβατικό roadmap στο IPv6 εξετάζοντας και τους έξι τομείς που επηρεάζονται από αυτή τη μετάβαση – το δίκτυο, την ασφάλεια, την υποδομή, τις εφαρμογές, τη διακυβέρνηση και τα οικονομικά.

HP Datacenter Care for Networking—προσφέρει ένα ενιαίο σημείο επαφής για την εκ των υστέρων υποστήριξη και προληπτικές υπηρεσίες που επιτρέπει στους πελάτες να επιλύουν γρήγορα όλα τα θέματα που προκύπτουν σχετικά με το δίκτυο, να εξελίσσουν το δίκτυο για να ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές ανάγκες που αλλάζουν και να μειώσουν τις διαχειριστικές υποχρεώσεις του IT, επιτρέποντας την εστίαση στην τεχνολογική καινοτομία.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.