Καταφθανει το Galaxy S5 στην ελληνικη αγορα

Ξεκίνησαν σήμερα οι προ-εγγραφές σε ορισμένα καταστήματα για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την νέα ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S5, καθώς όπως ανακοίνωσε η εταιρεία η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από την Παρασκευή 11 Απριλίου.  Η τιμή του Samsung Galaxy S5 θα ανέρχεται στα €759 χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση, φυσικά, σε προγράμματα συμβολαίου των παρόχων.

Στο ίδιο πλαίσιο, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα διαθέσει στην ελληνική αγορά τα νέα smartwatches Gear 2, Gear Neo και το Gear Fit, τα οποία προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως κλήσεις, μηνύματα, email και άλλα, μέσα από μια Super AMOLED οθόνη αφής, ενώ παράλληλα διαθέτουν αισθητήρες για μέτρηση παλμών και βημάτων. 

Το Samsung Galaxy S5 υποστηρίζει δίκτυα LTE (4G) αλλά και πιο γρήγορο WiFi, διπλασιάζοντας την ταχύτητά του. Για ακόμα πιο απαιτητικές καταστάσεις η συσκευή διαθέτει τη λειτουργία “Download Booster” που ενισχύει την ταχύτητα download. Επίσης, είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, αψηφώντας τις φθορές που μπορεί να προκαλέσουν, χάρη στην πιστοποίηση IP67. Όσον αφορά τις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής, πρωτεύοντα ρόλο έχει η κάμερα των 16MP με λειτουργία autofocus.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.