15.1 C
Athens
03/03/2021
Biztech

Η Canon υποστηρίζει την «υβριδική εργασία» με τη σειρά imageRUNNER Advance DX

Η Canon Europe ανακοίνωσε την τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο imageRUNNER Advance DX με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, τη σειρά C5800 – έναν πραγματικό σταθμό για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη γεφύρωση φυσικών και ψηφιακών ροών εργασίας, για την ενίσχυση του υβριδικού ανθρώπινου δυναμικού. Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς imagePRESS C170, η οποία παρέχει μια εναλλακτική λύση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προωθήσουν τα δημιουργικά όρια τους, και οι δύο συσκευές είναι σχεδιασμένες με την παραγωγικότητα στο επίκεντρό τους.

Με επιταχυνόμενες κοινωνικές αλλαγές και την εμφάνιση της απομακρυσμένης και αποκεντρωμένης εργασίας, η θεμελιώδης αλλαγή συμπεριφοράς του έχει επηρεάσει το ρόλο του γραφείου και τελικά αυτό που απαιτείται από την τεχνολογία γραφείου. Για την υποστήριξη της επιχειρησιακής συνέχειας, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη διευκόλυνση της απαράμιλλης εμπειρίας του χρήστη μεταξύ του γραφείου και των απομακρυσμένων τοποθεσιών εργασίας – χάρη στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση του uniFLOW Online – η σειρά imageRUNNER Advance DX C5800 έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν στη σημερινή υβριδική πραγματικότητα εργασίας.

Ενίσχυση της παραγωγικότητας

Η σειρά imageRUNNER Advance DX C5800 υπερέχει στις ροές εργασιών εγγράφων που είναι εξαιρετικά γρήγορες, συνδυάζοντας εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες έγχρωμης εκτύπωσης έως 70 ppm και βελτιωμένη συνδεσιμότητα, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σάρωσης, η οποία είναι ιδανική για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που απαιτούν υψηλής έντασης, αποδοτική παραγωγή. Σχεδιασμένη για να επιτρέπει αδιάλειπτα ασφαλή, παραγωγική και αποτελεσματική εργασία ως μέρος του οικοσυστήματος της τεχνολογίας που λειτουργεί ανεξάρτητα από την τοποθεσία,η σειρά imageRUNNER Advance DX C5800 ενισχύει αποτελεσματικά την παραγωγικότητα.

Αυτή η κορυφαία συσκευή συνδυάζει την αξιοπιστία και την αντοχή των προκατόχων της σε ένα κορυφαίο μοντέλο, προσφέροντας βελτιωμένη λειτουργικότητα με μεγάλη διάρκεια ζωής και ευκολότερη δυνατότητα αντικατάστασης. Για το μεγιστοποίηση το χρόνου λειτουργίας και την ενίσχυση της αποδοτικότητας, αυτή συσκευή χαρακτηρίζεται από γρήγορη επαναφορά από κατάσταση αδράνειας, ενεργοποιούμενη σε ακριβώς έξι δευτερόλεπτα και επανεκκινείται γρήγορα σε τέσσερα.  Οι λειτουργίες κατά των γραμμώσεων (Anti-streak), της ανίχνευσης πολλαπλών εισόδων τροφοδοσίας (multi-feed) και αφαίρεσης κενής σελίδας, μειώνουν περαιτέρω το χρόνο επεξεργασίας και βελτιώνουν την απόδοση της σάρωσης. Για να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο για την προετοιμασία εγγράφων για χρήση, η σειρά προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ενσωματωμένων επιλογών φινιρίσματος.

Υποστήριξη ψηφιακού μετασχηματισμού

Η ψηφιοποίηση είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλίσουμε ότι οι ομάδες μπορούν να συνδεθούν και να συνεργαστούν, ειδικά στη σημερινή υβριδική πραγματικότητα εργασίας. Η σειρά imageRUNNER Advance DX C5800 είναι η πιο πρόσφατη στο χαρτοφυλάκιο, που είναι καθοριστικής σημασίας για τους πελάτες που ξεκινούν το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού τους. Λειτουργώντας ως κόμβος όπου το έντυπο μετατρέπεται σε ψηφιακό, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συνδέουν τους υπαλλήλους με εφαρμογές χώρου εργασίας και να συνδέουν έγγραφα απευθείας στις ροές εργασίας τους μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας.

Με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα – ενσωμάτωση με προορισμούς αποθήκευσης στο cloud, όπως το Dropbox και το OneDrive – τα έγγραφα μπορούν να προσπελαστούν, να επεξεργαστούν και να κοινοποιηθούν από συναδέλφους που εργάζονται οπουδήποτε. Το UniFLOW Online, το cloud-based λογισμικό της Canon, παρέχει μια ενιαία πλατφόρμα για να συνδέσετε όλες τις θέσεις εργασίας, μέσω των οποίων οι εταιρείες μπορούν να διαχειρίζονται κεντρικά το στόλο τους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι συσκευές. Προσφέρει απλή παρακολούθηση κόστους, ασφαλή σάρωση και ισχυρή ασφάλεια συσκευών. Οι χρήστες, χάρη στην αναβάθμιση του uniFLOW Online διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες, όπως το Βοηθό Αρχειοθέτησης, που επιτρέπει την εξαγωγή πληροφοριών από έγγραφα σε χαρτί και την άμεση εισαγωγή με ακρίβεια στο λογισμικό ροής εργασίας. 

«Οι τελευταίοι 12 μήνες έχουν επιφέρει τεράστιες αλλαγές στα πρότυπα εργασίας, καθώς επίσης και τις επιχειρησιακές και τεχνολογικές απαιτήσεις», αναφέρει ο Hiro Imamura, vice president marketing, document solutions group, Canon Europe. «Οι υβριδικοί τρόποι εργασίας, οι οποίοι ήταν ήδη παρόντες, έχουν αναπτυχθεί και επιταχυνθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έχοντας αυτό κατά νου, συνεχίσαμε να εξελίσσουμε την τεχνολογία μας και να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιό μας για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε τις απαιτήσεις ροής εργασιών εγγράφων των πελατών μας, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται. Από τη σύνδεση του κατανεμημένου ανθρώπινου δυναμικού και την ενεργοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού με τη σειρά imageRUNNER Advance DX C5800, μέχρι την προσφορά εσωτερικής επαγγελματικής εκτύπωσης και φινιρίσματος που παρέχεται με την πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς imagePRESS C170, υποστηρίζουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας».

Σχετικά άρθρα

Προσλήψεις εν μέσω κρίσης από την “ελληνική” Nokia

Kitriniaris

Έξι μήνες επιπλέον προστασίας από την ESET

Kitriniaris

Νέες σειρές HP LaserJet MFP M433a και Μ436

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα