9.6 C
Athens
11/04/2021
Biztech

HPE Aruba Instant On – Το νέο, έξυπνο Wi-Fi για την επιχείρησή σας

Enterprise level τεχνολογία, ενσωματωμένη ασφάλεια, απλή στην διαχείριση και πάνω απ’ όλα με σεβασμό στο budget. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που ζητά μια επιχείρηση από το ασύρματο δίκτυό της. Η Enet Solutions-Logicom έχει τη λύση και ονομάζεται HPE Aruba Instant On.  Πρόκειται ίσως για την πιο απλή και ποιοτική επιλογή για τις Wi-Fi δικτυακές ανάγκες της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Χωρίς πολύπλοκες εγκαταστάσεις, χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις, χωρίς κόπο, χρόνο και κόστος. Το Aruba Instant On κάνει το ασύρματο δίκτυό σας up and running με ασφάλεια τη στιγμή που το χρειάζεστε. Επιπλέον, όλος ο έλεγχος και η διαχείριση πραγματοποιείται από το mobile app (δωρεάν για iOS και Android) από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, πράγμα που συνεπάγεται απίστευτη ευκολία.

Το HPE Aruba Instant On είναι η ιδανική λύση για μικρές επιχειρήσεις και εξ αποστάσεως εργαζόμενους. Εξαλείφει τα νεκρά σημεία του δικτύου χάρη στην τεχνολογία Smart Mesh και προσφέρει μια αξιόπιστη και ασφαλή σύνδεση έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος. Επιπροσθέτως τα νέα access points υποστηρίζουν το νέο πρωτόκολλο Wi-Fi 6 που μεταξύ άλλων υποστηρίζει ακόμα περισσότερες συσκευές, μειώνει τις καθυστερήσεις και την κατανάλωση.

Εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση

Η εφαρμογή Aruba Instant On Mobile καθιστά τη διαχείριση όλων των παραμέτρων του δικτύου απίστευτα απλή. Η ρύθμιση απαιτεί ελάχιστα κλικ και δεν απαιτείται καμία εξειδικευμένη γνώση.

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε το δίκτυο της επιχείρησής σας οπουδήποτε από το smartphone σας και παρακολουθήστε ποιος συνδέεται, ποια websites επισκέπτεται και με ποια apps.

Ταχύτατο και έξυπνο

Το Aruba Instant On διατηρεί αυτόματα το δίκτυο και τα δεδομένα σας στις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες. Εντοπίζει τα σφάλματα και σας ενημερώνει άμεσα ώστε να έχετε πάντα υπό έλεγχο τη δικτυακή υποδομή σας..

Ακόμα, σε περιβάλλον «work from home» μπορείτε να συνδέσετε, να ελέγχετε και να προστατεύετε όλες τις δικτυακές συσκευές, ακόμα και τις smart home IoT, είτε είναι ενσύρματες, είτε ασύρματες.

Ασφάλεια χωρίς επιπλέον κόστος

Χωρίς κρυφές χρεώσεις συνδρομής ή αδειοδότησης. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό ασφαλείας, όπως ένα gateway. Και εάν κάποια στιγμή θέλετε να επεκτείνετε το δίκτυό σας, μπορείτε να το κάνετε πανεύκολα.

Η ασφάλεια σε ένα εταιρικό δίκτυο δεν πρέπει να έρχεται ως πρόσθετο. Είναι κάτι απαραίτητο. Στο Aruba Instant On περιλαμβάνονται προηγμένα χαρακτηριστικά security.  Μπορείτε μεταξύ άλλων να διαχωρίστε εύκολα την κίνηση εργαζομένων και πελατών, να ορίσετε ώρες για τη διαθεσιμότητα του δικτύου και να αποκλείετε συγκεκριμένους ιστότοπους και κατηγορίες εφαρμογών για να μπλοκάρετε προληπτικά κακόβουλη δραστηριότητα.

Τι περιλαμβάνει

Το χαρτοφυλάκιο του Aruba Instant On περιλαμβάνει διάφορες συσκευές και συνδυασμούς που καλύπτουν κάθε δυνατή ανάγκη της μικρομεσαίας επιχείρησης και σε κάθε περιβάλλον, όπως για παράδειγμα την υποστήριξη των εξ αποστάσεως εργαζομένων, ή έναν συγκεκριμένο κλάδο, όπως εκπαίδευση, φιλοξενία, εστίαση κ.λπ.

Η λύση αποτελείται από εσωτερικά και εξωτερικά access points – συμπεριλαμβανομένων μοντέλων Wi-Fi 6, όπως προαναφέραμε – APs για ειδικές εγκαταστάσεις, όπως δωμάτια ξενοδοχείων και μια ευρεία γκάμα από managed switches.

Επικοινωνήστε με τον εξειδικευμένο συνεργάτη της HPE, Enet Solutions-Logicom για να σχεδιάσετε μαζί το Aruba Instant On δίκτυό σας που θα είναι κομμένο και ραμμένο στις δικές σας ανάγκες και το οποίο θα διαθέτει την ευελιξία να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται μαζί με εσάς.

Σχετικά άρθρα

Η… ultra-θαυμαστή αγορά των thin & light laptops!

Gartner: Ανοδικά, στα $3.8 τρις η αγορά του ΙΤ το 2013

Kitriniaris

Ericsson: Πέντε εφαρμογές υπεύθυνες για το 70% των mobile data

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα