9.6 C
Athens
11/04/2021
Biztech

Η Interworks AE, επίσημα διανομέας της Acronis σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Η Interworks AE, κορυφαίος διανομέας και πάροχος υπηρεσιών cloud σε Ελλάδα, Κύπρο, και Μάλτα και η Acronis, παγκόσμιος ηγέτης στην προστασία στον κυβερνοχώρο, ανακοινώνουν το νέο επίπεδο συνεργασίας τους στην Eυρώπη. Έτσι, η Interworks AE είναι πλέον επίσημα – εκτός από πάροχος – και διανομέας των υπηρεσιών Acronis στην Ελλάδα, την Κύπρο, και τη Μάλτα.

Η Acronis προστατεύει περισσότερους από 5 εκ. χρήστες και 500.000 επιχειρήσεις σε 145 χώρες και από σήμερα, όλες οι υπερσύγχρονες λύσεις προστασίας στον κυβερνοχώρο θα είναι διαθέσιμες με τοπική υποστήριξη για ελληνικές, κυπριακές και μαλτέζικες εταιρείες. Οι συνεργάτες της Interworks Α.Ε. έχουν πλέον πρόσβαση στο πλήρες φάσμα των εξαιρετικά αποτελεσματικών τεχνολογιών προστασίας δεδομένων, υβριδικής αποθήκευσης, ελέγχου ταυτότητας blockchain κ.λπ. Αυτή η συνεργασία ανοίγει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για όλους τους Managed Service Providers (MSPs) και Managed Security Service Providers (MSSPs).

«Ο στόχος μας να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες cloud έχει οδηγήσει σε συνεχή επέκταση του οικοσυστήματος των προμηθευτών μας. Ως διανομέας της Acronis στην Ελλάδα, την Κύπρο, και τη Μάλτα, παρέχουμε ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο υπερσύγχρονων υπηρεσιών προστασίας στον κυβερνοχώρο στο ευρύ δίκτυο μεταπωλητών μας. Παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες cloud και υποστήριξης επιθυμούμε να ανταποκριθούμε ή να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των συνεργατών μας και να διαβεβαιώσουμε ότι η επιχειρησιακή συνέχεια των πελατών τους θα παραμείνει άθικτη», δήλωσε ο αντιπρόεδρος πωλήσεων της Interworks ΑΕ, Σταμάτης Μπαρμπουνάκης.

Οι τεχνολογίες προστασίας Acronis στον κυβερνοχώρο έχουν σχεδιαστεί για να αποθηκεύουν δεδομένα σε οποιοδήποτε περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών, εικονικών, cloud και κινητών συσκευών. Οι μοναδικές της λύσεις, όπως η Acronis Active Protection, αξιοποιούν τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI) για την καταπολέμηση σύγχρονων απειλών στον κυβερνοχώρο. Το 2020, η Acronis έσωσε πελάτες από οικονομικές απώλειες εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Κάθε μέρα, αυτή η λύση αποκλείει περισσότερες από 1.000 επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού (ransomware).

Πολλές τεχνολογίες της Acronis έχουν λάβει αναγνώριση από ανεξάρτητους αναλυτές. Σύμφωνα με την IDC, η Acronis AnyData Engine πληροί τις απαιτήσεις οποιασδήποτε πρόκλησης διαχείρισης δεδομένων. Η Gartner χαρακτήρισε την Acronis έναν από τους καλύτερους προμηθευτές λύσεων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων ενώ η Enterprise Strategy Group report πιστοποιεί ότι η πλατφόρμα αποθήκευσης με το λογισμικό της Acronis είναι εύκολη στη χρήση, γρήγορη, υψηλών δυνατοτήτων, κλιμακούμενη και εξασφαλίζει από 100% έως 300% καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.

«Οι χρήστες και οι οργανισμοί συνεχίζουν να υποφέρουν από απώλειες δεδομένων και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Σήμερα, τα πάντα εξαρτώνται όλο και περισσότερο από την ψηφιακή τεχνολογία και πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία στον κυβερνοχώρο», σχολίασε ο Gaidar Magdanurov, Γενικός Διευθυντής της Acronis για την προστασία του κυβερνοχώρου. «Στον ψηφιακό κόσμο, η προστασία στον κυβερνοχώρο έχει γίνει η 5η βασική ανθρώπινη ανάγκη, ειδικά όταν πολλοί άνθρωποι πρέπει να εργάζονται εξ αποστάσεως και χρησιμοποιούν λιγότερο ασφαλή οικιακά δίκτυα. Χαιρόμαστε που ο νέος μας διανομέας στην Ελλάδα, την Κύπρο, και τη Μάλτα, η Interworks ΑΕ, θα αναλάβει το ρόλο της προώθησης, των πωλήσεων και της υποστήριξης των πιο περιζήτητων λύσεων Acronis. Επιπλέον, η Interworks ΑΕ θα βοηθήσει τους πελάτες των μεταπωλητών της να εφαρμόσουν τις στρατηγικές τους για την προστασία στον κυβερνοχώρο, παρέχοντας ασφάλεια, προσβασιμότητα, ιδιωτικότητα, αυθεντικότητα και προστασία όλων των δεδομένων, των εφαρμογών και των συστημάτων τους».

Για επιπλέον πληροφορίες για το κόστος των υπηρεσιών και αιτήματα live demo για τις λύσεις της Acronis, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο cloud-catalogue@interworks.cloud.


Για την Interworks ΑΕ
Η Interworks AE (εμπορική επωνυμία interworks.cloud) είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2001 στον χώρο του cloud (IaaS, SaaS) και managed services, ενώ απασχολεί πάνω από 100 άτομα προσωπικό. Διατηρώντας στρατηγική συνεργασία με την Microsoft στο κομμάτι του cloud distribution (Microsoft 365, Microsoft Azure) αλλά και με πλειάδα τεχνολογικών παρόχων όπως η Acronis, Fortinet, Webroot, Dropbox κλπ., εξυπηρετεί τελικές εταιρείες μέσω του δικτύου συνεργατών της σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα προσφέροντας λύσεις σε θέματα υποδομών, ασφάλειας, παραγωγικότητας και υποστήριξης. Η Interworks AE διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα Data Center στην Β. Ελλάδα, όπου φιλοξενεί υπηρεσίες και δεδομένα χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας γρήγορες ταχύτητες, σταθερότητα και ασφάλεια σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κέντρο υποδομών (Windows Server 2019 hyper-converged nodes upgrade).

Website: https://resellers.interworks.cloud
Facebook: interworks.cloud Resellers
LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/interworks.cloud-distribution
Instagram: https://www.instagram.com/resellers.interworks.cloud

Για την Acronis
Έχοντας ιδρυθεί το 2003, η Acronis αποτελεί ένα οργανισμό με υψηλή αναγνωρισιμότητα στην αγορά διατηρώντας παράλληλα ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προϊόντων.
Η Acronis ενοποιεί την προστασία των δεδομένων και την κυβερνοασφάλεια για την παροχή ολοκληρωμένης και αυτοματοποιημένης προστασίας στον κυβερνοχώρο που επιλύει τις προκλήσεις ασφάλειας, προσβασιμότητας, απορρήτου, και αυθεντικότητας ασφάλειας (SAPAS) του σύγχρονου ψηφιακού κόσμου. Με ευέλικτα μοντέλα ανάπτυξης που ταιριάζουν στις απαιτήσεις των παρόχων υπηρεσιών και των επαγγελματιών πληροφορικής, η Acronis παρέχει ανώτερη προστασία στον κυβερνοχώρο για δεδομένα, εφαρμογές και συστήματα με καινοτόμες λύσεις προστασίας από ιούς επόμενης γενιάς, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, backup, disaster recovery και λύσεις διαχείρισης προστασίας endpoint. Με βραβευμένες τεχνολογίες blockchain για ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και ελέγχου ταυτότητας δεδομένων, η Acronis προστατεύει κάθε περιβάλλον – από cloud σε υβριδικό κι έως εσωτερικής εγκατάστασης – με χαμηλό και προβλέψιμο κόστος.

Σχετικά άρθρα

Lenovo: Αύξηση κερδών και αισιόδοξες προβλέψεις για την Motorola

Kitriniaris

Ολοκλήρωση έργου από τη Lavisoft

Kitriniaris

Microsoft Office 365 Premium για οικιακή χρήση

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα