Η Xerox χορηγος του 24ου συνεδριου της ΕΑΣΕ

Και φέτος η Xerox είναι χορηγός του 24ου Συνεδρίου Ηγεσίας της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαΐου στο Grand Resort Lagonissi.

Tο ετήσιο Συνέδριο Ηγεσίας φέτος τιτλοφορείται “Η τέχνη του ανέφικτου” και μεταξύ των ομιλητών θα βρεθεί στις 24 Μαΐου και ο πρόεδρος της Xerox Technology, Armando Zagalo De Lima, ο οποίος στο πλαίσιο της ομιλίας του  θα εξετάσει τον ρόλο του ηγέτη σε δύσκολες για τις επιχειρήσεις εποχές. Ως ένας από τους πρωτεργάτες της ανάκαμψης της Xerox στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ο κ. De Lima θα μοιραστεί με τους συνέδρους τις εμπειρίες του από την ιστορία μετασχηματισμού της Xerox και θα μιλήσει για το turnaround της εταιρείας.

Ανάμεσα στα ζητήματα που θα καλύψει στην εισήγηση του είναι ο ρόλος της ηγεσίας σε όλα τα επίπεδα, οι προτεραιότητες τις οποίες αυτή έθεσε και τα προβλήματα στα οποία εστίασε, αλλά και ο τρόπος με τον οποίον παρακινήθηκαν οι χιλιάδες εργαζόμενοι της Xerox ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και η αβεβαιότητα που προκαλούν οι αλλαγές.