H νεα ψηφιακη εποχη δια χειρος Microsoft ειναι εδω

Προϊόντα, υπηρεσίες και πάνω απ’ όλα λύσεις, λύσεις που απαντoύν με ολιστικό τρόπο σε κάθε ανάγκη του καταναλωτή. Αυτή είναι η νέα Microsoft που αναδύεται μέσα από τα Windows στην ενοποιημένη ψηφιακή πραγματικότητα, όπως παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα, στις 18 Δεκεμβρίου.

Η Microsoft μεταμορφώνεται από εταιρεία παροχής λογισμικού και υπηρεσιών για οργανισμούς και επιχειρήσεις, σε πάροχο λύσεων που απαντάει με πλήρη τρόπο σε όλες τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια εμπειρία κοινής πλατφόρμας, σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί ο καταναλωτής και αυτό ακριβώς το σημείο είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της στρατηγικής κατεύθυνσης που έχει επιλέξει η Microsoft, όπως παρουσιάστηκε από τα στελέχη της εταιρείας.

Όπως χαρακτηριστικά εξήγησαν, πρόκειται για την μετάβαση σε μια νέα εποχή, με μια ολοκληρωμένη πρόταση τεχνολογίας για το ευρύ κοινό, η οποία προσφέρει εξατομίκευση, αυξημένη ασφάλεια των προγραμμάτων, εξοικονόμηση χρόνου, ενίσχυση της παραγωγικότητας και κατά συνέπεια μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρονται στον τελικό χρήστη.

Ενισχυτικά προς τη συνισταμένη αυτή, λειτουργεί η μεγάλη γκάμα συσκευών καθώς και η πληθώρα εφαρμογών, τις οποίες οι χρήστες των Windows έχουν πλέον στην διάθεσή τους και μάλιστα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, όσον αφορά τις συσκευές, όπως ενημέρωσαν τα στελέχη της Microsoft Ελλάς.

Σε μια διαδραστική παρουσίαση ο Patrick Malone, διευθυντής marketing και operations μαζί με τον Μάριο Ίσαρη, marketing manager του τμήματος Windows Business Group, ανέδειξαν όλες τις δυνατότητες των προϊόντων της Microsoft σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών, τονίζοντας την ευκολία που παρέχει η κοινή πλατφόρμα και η άμεση πρόσβαση σε όλα από παντού. Στην παρουσίαση αυτή το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει με ενεργή συμμετοχή, την πλατφόρμα και τις συσκευές των Windows, καθώς και πολλές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές (apps) των καταναλωτών, σε όλο τον κόσμο.  Για πρώτη φορά, το λειτουργικό σύστημα είναι από την αρχή προσωποποιημένο, επιτρέποντας στον κάθε χρήστη να ορίζει την εμπειρία που έχει με τις συσκευές του, ώστε να τον εκφράζει απόλυτα.

Η Λία Κομνηνού, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Microsoft Ελλάς δήλωσε σχετικά: “Η ζωή μας αλλάζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Πολλά από όσα θεωρούμε δεδομένα σήμερα, δεν υπήρχαν ούτε σαν σκέψη πριν λίγα χρόνια. Ορμώμενοι από τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, προσαρμόζουμε τα προϊόντα και της υπηρεσίες μας για να παρέχουμε μια απλή, γρήγορη και απολαυστική εμπειρία κοινής πλατφόρμας, σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί ο καταναλωτής για να επικοινωνήσει, να παίξει ή να δουλέψει. Η ενιαία εμπειρία χρήσης σε κάθε συσκευή και η πρόσβαση στις επαφές μας και τα αρχεία από οποιαδήποτε τοποθεσία, είναι  για μας πλέον δεδομένη. Πιστεύουμε ότι η Microsoft σήμερα καλύπτει τις καθημερινές ψηφιακές ανάγκες πληρέστερα από ποτέ”.

Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Ζολώτας, επικεφαλής πωλήσεων της Nokia για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ τόνισε: “Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μια ματιά στο παρόν και το μέλλον της τεχνολογίας, έναν τομέα στον οποίο η Microsoft κατέχει μια από τις ηγετικές θέσεις. Από την πλευρά της Nokia, θεωρούμε τη Microsoft πολύτιμο συνεργάτη στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε τα πιο εξελιγμένα προϊόντα στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και να καλύψουμε τις απαιτητικές ανάγκες της καθημερινότητας των καταναλωτών”.