Η cloud υπηρεσια mydlink εφτασε το ενα εκατομμυριο εγγεγραμμενους χρηστες

Η D-Link ανακοίνωσε ότι η cloud υπηρεσία mydlink, έφτασε τους ένα εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες, στους οποίους προσφέρει άμεση πρόσβαση στις cloud κάμερες και στους cloud routers, οποιαδήποτε στιγμή από οποιοδήποτε υπολογιστή ή iPhone, iPad και Android συσκευή.

Κάθε νέα κάμερα ή νέος router που υποστηρίζει mydlink, χρειάζεται να εγγραφεί στην υπηρεσία mydlink. Μόλις η συσκευή συνδεθεί στο ρεύμα και στο δίκτυο, μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του οδηγού γρήγορης εγκατάστασης για Windows και Mac. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, δημιουργείται ένας δωρεάν λογαριασμός mydlink ή, αν διατίθεται ήδη λογαριασμός, μπορεί να προστεθεί ακόμα μια συσκευή σε αυτόν. Μόλις ενεργοποιηθεί ο mydlink λογαριασμός, υπάρχει άμεση πρόσβαση μέσω οποιουδήποτε web browser ή μέσω οποιασδήποτε συσκευής που έχει πρόσβαση στο Internet. Προαιρετικά, οι δωρεάν εφαρμογές mydlink μπορούν να εγκατασταθούν σε tablet και σε smartphone για απομακρυσμένη διαχείριση και streaming πολυμέσων, ανά πάσα στιγμή και απ’ οποιοδήποτε σημείο.

Η πλήρης σουίτα των mobile εφαρμογών mydlink,συμπεριλαμβανομένου του mydlink Lite για iPhone και iPod Touch και του mydlink+ για iPad, είναι άμεσα διαθέσιμη στο AppStore, ενώ, για Android συσκευές, στο Google Play. Οι εφαρμογές για Windows Phone, θα είναι διαθέσιμες σε λίγες εβδομάδες.