Η αναγεννημενη Kodak Alaris στην Photokina

Με μια στιβαρή παρουσία στην έκθεση Photokina, η οποία λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στη Γερμανία, θέλει να σηματοδοτήσει την αναγέννησή της η Kodak Alaris, τα προϊόντα της οποίας διανέμει στην ελληνική η Divitec.

Ειδικότερα, η Kodak Alaris εστιάζει στο οικοσύστημα της εκτύπωσης από κινητά και tablets αλλά και  την σύνδεση μεταξύ της λιανικής όσο και της online υπηρεσίες εκτύπωσης ώστε οι καταναλωτές να διαχειρίζονται τις εικόνες τους με νέους τρόπους.

Με το My Kodak moments app δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδυάζουν τρεις εικόνες με voice-over αφήγηση. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους καταναλωτές μια πιο εξατομικευμένη ανταλλαγή εμπειριών. Επίσης το Kodak moments hd αpp έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επωφεληθούν οι χρήστες από το μεγαλύτερο μέγεθος και τις βελτιωμένες λειτουργίες αφής των tablets, καθιστώντας ευκολότερη την δημιουργία photo books και εκτυπώσεις σε ένα διευρυμένο φάσμα των μεγεθών. Με την χρήση της  Smartfit τεχνολογίας το app διατηρεί πλήρες περιεχόμενο των εικόνων, χωρίς περικοπή, ανεξάρτητα από τη μορφή, συμπεριλαμβανομένων πανοραμικών εικόνων.

Από την άλλη, η τετράγωνη εκτύπωση φωτογραφιών, μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές εικόνας για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης πλατφόρμες όπως το Instagram και το Facebook, είναι τώρα διαθέσιμη για Kodak picture kiosks.

Μία ακόμη εξέλιξη είναι το νέο Kodak Marketplace,  το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να παραγγείλουν εξατομικευμένες φωτογραφικά προϊόντα σε απευθείας σύνδεση, στο Kodak Picture Kiosk. Το Kodak Marketplace θα επιτρέψει επίσης στους λιανοπωλητές να δημιουργήσουν πρόσθετα έσοδα αναπτυσσόμενο τμήμα των φωτογραφικών δώρων σε συνεργασία με τρίτους προμηθευτές της επιλογής τους. Το Kodak Marketplace είναι σε πιλοτικό στάδιο σε βασικούς λιανοπωλητές.

Τέλος, ο καμβάς Kodak professional endura Premier είναι το πρώτο προϊόν που παρουσιάζεται για την κατηγορία AgX και είναι ιδανικό για εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας υψηλής, φωτογραφικά βιβλία και άλλα προϊόντα.