Επενδυτικη συμφωνια €3 εκατ. για το Clickdelivery.gr

Η Click Delivery ανακοίνωσε την υπογραφή επενδυτικής συμφωνίας αξίας  €3 εκατ.  με την εταιρεία Yemeksepeti, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες  online food ordering παγκοσμίως. Η επένδυση θα ολοκληρωθεί σε διαδοχικά στάδια και αποτελεί ένα πολύτιμο χρηματοοικονομικό εργαλείο στα χέρια της ελληνικής εταιρείας που σκοπό έχει να ενισχύσει την περαιτέρω ανάπτυξή της μέσω της επέκτασης των υπηρεσιών που προσφέρει. Τα ιδρυτικά στελέχη της Click Delivery διατηρούν τον έλεγχο και τη διαχείριση της εταιρείας ενώ η Yemeksepeti συμβάλλει αποφασιστικά στη χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης, προσφέροντας τεχνογνωσία και εξειδικευμένη γνώση.

H Yemeksepeti, μία πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του online food ordering σε έξι διαφορετικές χώρες, έχει συνάψει στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με τη διεθνή επενδυτική εταιρεία General Atlantic και τον παγκόσμιο ΜΚΟ Endeavor (Catalyst). Αξίζει μάλιστα να τονιστεί ότι η Yemeksepeti αποφασίζει για πρώτη φορά να κάνει μια άμεση επένδυση σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο start-up, χωρίς να ακολουθήσει το καθιερωμένο μοντέλο ανάπτυξης του brand της σε νέες αγορές. Η διαφοροποίηση αυτή στη στρατηγική της Yemeksepeti είναι αποτέλεσμα της ισχυρής παρουσίας της Click Delivery στην  ελληνική αγορά.

Το Clickdelivery.gr ξεκίνησε το 2010 να προσφέρει υπηρεσίες online παραγγελίας φαγητού έχοντας αναπτύξει μια σύγχρονη πλατφόρμα παραγγελιοληψίας μέσω ενός αμφίδρομου τερματικού. Οι συγκεκριμένες συσκευές προωθούν άμεσα και αξιόπιστα τις παραγγελίες στα συνεργαζόμενα εστιατόρια ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον τελικό χρήστη για την πιθανή ώρα παράδοσης. Και όλα αυτά χωρίς να απαιτείται η χρήση και εγκατάσταση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σύνδεσης στο Διαδίκτυο στον χώρο του εστιατορίου. Το Clickdelivery.gr συνεργάζεται με περισσότερα από 650 εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ιωάννινα διεκπεραιώνοντας καθημερινά πάνω από 2.000 γεύματα και εξυπηρετώντας πάνω από 40.000 μοναδικούς πελάτες.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.