Ενας λιγοτερος για τη θεση του CEO της Microsoft

Είτε κάτι ξέρει παραπάνω ή απλά δεν ενδιαφέρεται. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η θρυλούμενη short list με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Steve Ballmer μόλις έγινε ακόμη πιο…short καθώς ένα από τα φερόμενα ως φαβορί δήλωσε στο Associated Press ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση. Ο λόγος για τον τωρινό CEO της Ford, Alan Mulally, ο οποίος σε δηλώσεις του προς το ειδησεογραφικό πρακτορείο, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι αυτός ο επόμενος CEO της Microsoft.

“Δεν έχω κανένα άλλο πλάνο από το να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στη Ford και όλη αυτή η συζήτηση σχετικά με την φημολογούμενη μετακίνησή μου στην Microsoft βλάπτει την εταιρεία μου”, δήλωσε ο Mulally, κλείνοντας ουσιαστικά το θέμα, τουλάχιστον όσον αφορά το πρόσωπό του.

Ο CEO της Ford δεν διευκρίνισε ωστόσο αν ήρθε ποτέ σε επαφή με την Microsoft και απλά η δουλειά δεν “έκλεισε” ή αν απλώς όσα είχαν γραφεί γύρω από τον ίδιο ήταν φήμες και μόνο. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο 68χρονος CEO της Ford ήταν ένα από δύο πιο δυνατά ονόματα που είχαν ακουστεί για τη short list της Microsoft, με το άλλο να είναι ο Stephen Elop. Οπότε η αναζήτηση του εκλεκτού συνεχίζεται αν και η σχετική λίστα εμπεριέχει πλέον έναν λιγότερο υποψήφιο.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.