Το Soft1 Cloud ERP παει για shopping

Η SPORT’S HOUSE, εταιρεία με πολυετή δραστηριοποίηση στην εγχώρια αγορά ένδυσης, επέλεξε την έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise για την ολοκληρωμένη διαχείριση του εμπορικού της κέντρου “Shopping House” στα νότια προάστια της Αττικής.

 

Με την υποστήριξη της FoxLine Solutions, πιστοποιημένου συνεργάτη της Softone, η SPORT’S HOUSE αξιοποιεί ένα σύστημα μηχανογράφησης, το οποίο διασφαλίζει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας παράλληλα την αποτελεσματική διαχείριση των συμβολαίων ενοικίασης και προμηθειών με το πλήθος των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός του Shopping House υπό τη μορφή “shops in a shop”.

 

Αξιοποιώντας την ευελιξία που προσφέρει το cloud, η έκδοση Soft1 Open Enterprise προσαρμόζεται πλήρως στις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης, απαλλάσσοντας τη SPORT’S HOUSE από χρονοβόρες εργασίες υποστήριξης και συντήρησης. Με εξάλειψη επενδύσεων σε πάγιο εξοπλισμό και ευέλικτο μοντέλο πληρωμής pay as you go, η λύση επιτρέπει την κλιμάκωση των εξόδων βάσει της εξέλιξης των αναγκών της εταιρείας, βοηθώντας της SPORT’S HOUSE να μειώσει αισθητά το κόστος λειτουργίας της μηχανογράφησης.

 

Η λειτουργία του Soft1 στο cloud, παρέχει τη δυνατότητα στη SPORT’S HOUSE να αυτοματοποιήσει κρίσιμες business διαδικασίες, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση χρόνου και ελαχιστοποίηση λαθών καταχώρησης. Με πλήρη ανάλυση παραγγελιών, παραλαβών και πωλήσεων, το Soft1 βελτιστοποιεί τη διαχείριση των αποθεμάτων, προσφέροντας ακριβή απεικόνιση των υπολοίπων των αποθηκευτικών χώρων του Shopping House.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη