16.1 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Νέα διανομή από την Professional Services

Την επίσημη αντιπροσωπία της ιταλικής ENDIAN στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Professional Services, προσθέτοντας έτσι στο portfolio της μια σειρά λύσεων για τον χώρο του UTM network security.

 

Ειδικότερα, η ENDIAN προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο για την ασφάλεια του δικτύου των επιχειρήσεων με λύσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως hardware appliance, software appliance και virtual appliance.

 

Μία ακόμα λύση που διαθέτει η ENDIAN είναι η δυνατότητα wireless σύνδεσης για τους εργαζομένους αλλά και τους πελάτες μιας επιχείρησης με απευθείας αποστολή  ID και password. Η λειτουργία hotspot management ενσωματώνεται σε όλα τα hardware appliances και προσφέρει captive portal, smart connect, ticketing κ.τλ.

 

Επίσης, με τη χρήση της τεχνολογίας του switchboard, η ENDIAN δίνει τη δυνατότητα για έλεγχο και διαχείριση συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο εταιρικό δίκτυο, μέσω απομακρυσμένης πρόσβαση.

 

Συνοπτικά, η ιταλική εταιρεία διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαχείρισης των βιομηχανικών ΙοΤ, προσφέροντας σύνδεση VPN, κεντρική διαχείριση, connect switchboard, remote IoT and M2M communication.

Σχετικά άρθρα

Η εταιρεία Κασίδης επέλεξε την πλατφόρμα Qlik

Giorgos Athanassiadis

To e-commerce διέξοδος για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Kitriniaris

Παρά την πανδημία, οι πωλήσεις ηλεκτρονικών καταναλωτικών αυξήθηκαν κατά 7%

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα