21 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Ψηφιακή εκτύπωση συσκευασίας on-demand

Η εταιρεία Nosco, θυγατρική της Holden Industries ανακοίνωσε ότι εισέρχεται στον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης συσκευασίας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες HP Indigo. Συγκεκριμένα με τη μηχανή HP Indigo 20000 Digital Press και το Pack Ready θα είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιεί ψηφιακές εκτυπώσεις συσκευασίας κατά παραγγελία.

 

Η Nosco είναι μια εταιρεία με 100 χρόνια παράδοση στο χώρο της συσκευασίας με περισσότερους από 400 πελάτες από το χώρο της υγείας. Η εταιρεία είναι από τις πρώτες της βιομηχανίας που υιοθετεί την τεχνολογία HP Indigo για εκτύπωση ετικετών, πτυσσόμενα χαρτοκιβώτια, εύκαμπτες συσκευασίες και πλαστικοποίηση σε συνδυασμό με το σύστημα Pack Ready Laminator της Karlville. Η Nosco θα εστιάσει σε τομείς όπως η υγεία με προϊόντα που περιλαμβάνουν επανασφραγιζόμενες και ανθεκτικές σε παιδιά θήκες, σακουλάκια, πακέτα stick και δοκιμές νέων προϊόντων.

Τα τελευταία 10 χρόνια, η αγορά εύκαμπτης συσκευασίας έχει απογειωθεί, διπλασιάζοντας το μέγεθος της σε 228 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019. Οι αναλυτές προβλέπουν ότι οι δαπάνες του μάρκετινγκ θα αυξάνονται με ετήσιο ρυθμό 3,3% φθάνοντας τα 269 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024 με την ψηφιακή εκτύπωση να αποτελεί τη βασική δύναμη που θα οδηγήσει αυτή την ανάπτυξη.

Η εταιρεία Nosco ήταν από τις πρώτες εταιρείες που υιοθέτησε την τεχνολογία HP Indigo. Σήμερα, περισσότερες από τις μισές παραγγελίες της εκτυπώνονται ψηφιακά σε τρεις από τις έξι εγκαταστάσεις που βρίσκονται στις ΗΠΑ, ενώ η νέα HP Indigo 20000 είναι η ένατη μηχανή της σειράς Indigo που διαθέτει η Nosco.

Τέλος, η Nosco εγκατέστησε επίσης πρόσφατα μια μηχανή HP Indigo 8000 Digital Press για εκτύπωση ετικετών. Η προσθήκη αυτή θα επιτρέψει στην εταιρεία να μετατρέψει περισσότερες εκτυπώσεις φλεξογραφίας σε ψηφιακές

 

Η HP Indigo 20000 Digital Press προσφέρει στα print houses την ελευθερία να παράγουν σχεδόν οποιαδήποτε εύκαμπτη συσκευασία με απεριόριστες παραλλαγές, ενώ το σύστημα πλαστικοποίησης Pack Ready Lamination δεν χρησιμοποιεί κόλλες και δεν απαιτεί χρόνο σκλήρυνσης, βελτιστοποιώντας έτσι τα οφέλη της ψηφιακής εκτύπωσης.

 

«Πιστεύουμε ότι η ψηφιακή εκτύπωση είναι η μέθοδος εκτύπωσης του μέλλοντος, γι ‘αυτό αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά προϊόντα HP Indigo. Αποτελεί έναν μεγάλο μοχλό ανάπτυξης για την προσέλκυση νέων πελατών», ανέφερε ο Craig Curran, πρόεδρος της Nosco. «Μετά την επιτυχία που είχαμε στις ετικέτες και τα πτυσσόμενα χαρτοκιβώτια με το HP Indigo, η επένδυση στο HP Indigo 20000 είναι η κατάλληλη κίνηση για να επεκτείνουμε την υψηλής ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση στην εύκαμπτη συσκευασία, επιτρέποντας στους πελάτες μας να αποκτήσουν κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης και ακριβή αντιστοίχιση χρωμάτων σε όλες τις πλατφόρμες».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα