17.9 C
Athens
26/04/2024
Biztech

«Χρυσή» η Cosmos στα Impact Bite Awards

Μία επιπλέον διάκριση για την Cosmos Business Systems επιφύλαξε η εκδήλωση των BITE Awards, όπου έλαβε τον Gold τίτλο στην κατηγορία Πάροχοι Λύσεων / Πακέτων Λογισμικών για εφαρμογές-λύσεις για την Δημόσια Διοίκηση.

 

Συγκεκριμένα, η βράβευση αφορά την υλοποίηση, ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για  την Εθνική Ενιαία Ναυτιλιακή Θυρίδα, το οποίο αποτελεί ένα οργανωμένο  πληροφοριακό σύστημα  σχετικά με τις διατυπώσεις υποβολής δηλώσεων για τα πλοία κατά τον κατάπλου ή/και απόπλου στα λιμάνια της Ελλάδος και συνδέεται με το αντίστοιχο σύστημα  των κρατών μελών της ΕΕ.

 

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Πρόεδρος της Cosmos Business Systems κος Δημήτρης Δάφνης δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που επιβραβεύεται μια προσπάθεια της παράδοσης του ολοκληρωμένου συστήματος της Ναυτιλιακής Θυρίδας, ενός κομβικού έργου υποδομής της μεγαλύτερης Θαλάσσιας δύναμης του Κόσμου, της Ελληνικής Ναυτιλίας. Το έργο πνοής παρ΄ όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, είναι σήμερα σε λειτουργία και λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα της διασύνδεσης της χώρας με την ΕΕ. Πολύ σύντομα θα διοργανώσουμε ειδική ημερίδα ενημέρωσης σε συνεργασία με του Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας  για όλο τον κλάδο».

Σχετικά άρθρα

Το Imagine Cup 2015 της Microsoft καταφθάνει!

Kitriniaris

Νέος εμπορικός διευθυντής στην Impact

Kitriniaris

Megasoft: Εγκεκριμένος προμηθευτής “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ” & “Ψηφιακές Συναλλαγές”

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα