17.1 C
Athens
02/05/2024
Biztech

Το TCP 67 ανοίγει τον «φάκελο» SDN

Η τεράστια διάδοση φορητών συσκευών και περιεχομένου, το virtualization των servers και η εμφάνιση cloud υπηρεσιών συγκαταλέγονται στις τάσεις που οδηγούν τη βιομηχανία δικτύωσης να επανεξετάσει τις παραδοσιακές αρχιτεκτονικές δικτύων. 

Τα δίκτυα βασισμένα σε λογισμικό (Software Defined Networks – SDN), έρχονται να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις, ικανοποιώντας τις τωρινές και μελλοντικές ανάγκες της σύγχρονης δικτύωσης.

 


 

FOCUS ON

SDN: Η software πλευρά του δικτύου

Τα δίκτυα βασισμένα σε λογισμικό (Software Defined Networks – SDN), έρχονται να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις, ικανοποιώντας τις τωρινές και μελλοντικές ανάγκες της σύγχρονης δικτύωσης. Η αρχιτεκτονική SDN προσφέρει ένα κεντρικό, προγραμματιζόμενο δίκτυο το οποίο είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

Printing: Τα 5 tips «επιβίωσης» του καναλιού

Η έκθεση Global Print 2025 της Quocirca αποκαλύπτει ότι στο πλαίσιο αναζήτησης λύσεων printing, οι επιχειρήσεις αναζητούν ευρύτερες συνεργασίες και υπηρεσίες. Το ζητούμενο πλέον είναι συνεργάτες με ευρύτερη τεχνογνωσία, προκειμένου να αποτελέσουν στρατηγικούς εταίρους για τις διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η ώρα της αλλαγής για το κανάλι printing είναι τώρα.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

1η η Ελλάδα στο πειρατικό λογισμικό

Σύμφωνα με την τελευταία παγκόσμια έρευνα της BSA, στην Ελλάδα, το 61% του λογισμικού που βρίσκεται εγκατεστημένο σε υπολογιστές το 2017 δεν ήταν νομίμως αδειοδοτημένο. Το ποσοστό αυτό παραμένει το υψηλότερο στη Δυτική Ευρώπη, ενώ είναι υψηλότερο ακόμη και από το μέσο όρο στο σύνολο της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

HP DaaS: Από την ιδιοκτησία στην υπηρεσία

Μεταφέροντας το βάρος διαχείρισης των συσκευών εκτός επιχείρησης, απελευθερώνονται σημαντικοί πόροι. Ο κ. Χάρης Αμούργης μας αναλύει τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου μοντέλου χρήσης που προσφέρει η HP.

 

REVIEW

AOC PDS241: Χάρμα οθφαλμών

Με την πρώτη ματιά, η οθόνη της AOC φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί για να τραβά τα βλέμματα, συνδυάζοντας εργονομία, καινοτόμες λειτουργίες και κομψές όμορφες γραμμές.

 


 

Στο τεύχος 67 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να δείτε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος παρακάτω:

 

 

 

Ή κατεβάστε το από εδώ: Tech Channel Partner 67

Καλή σας ανάγνωση.

Σχετικά άρθρα

Data Communication: Microsoft Dynamics 365 Business Central στην Clarke Energy Hellas

Giorgos Athanassiadis

Νέες λύσεις από τη SingularLogic

Kitriniaris

Η LG ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το Q1

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα