15.4 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Το Dell EMC PowerStore στο VR event της Cosmos

Στο virtual event που διοργανώνει η Cosmos Business Systems την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 12:00 00 μ.μ., μέσω της πλατφόρμας zoom και live streaming στο Facebook θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο Dell EMC PowerStore της Dell Technologies. Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσουν οι Δημήτρης Σουρμελίδης, sales director of Private Sector – Cosmos Business Systems, Δήμος Γκιργκινούδης, technical consultant – Dell Technologies, Γιάννης Ψύχας, DPS Advisory S.E.- Dell Technologies.

Για εγγραφή στο virtual evnt πατήστε εδώ.

 

Η Dell Technologies, πρόσφατα ανακοίνωσε την σύγχρονη πλατφόρμα υποδομής Dell EMC PowerStore στους συνεργάτες της, ως storage νέας γενιάς το οποίο επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό ενώ παράλληλα υποστηρίζει τόσο τον παραδοσιακό όσο και τον μοντέρνο φόρτο εργασίας. Σήμερα πλέον, περισσότερο από ποτέ, η ψηφιοποίηση των εργασιών μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, με αποτέλεσμα να αναζητούμε καινοτόμες λύσεις και υψηλού βεληνεκούς προϊόντα όπως το Dell EMC PowerStore.

Όσοι παρακολουθήσουν το virtual event, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρώτοι τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του νέου storage τελευταίας τεχνολογίας της Dell Technologies.

 

Σχετικά άρθρα

KYOCERA TASKalfa 2321: Απλότητα και αξιοπιστία στα καλύτερά της

Giorgos Athanassiadis

Νέα πιστοποίηση από την SAP για το Regate Effective

Giorgos Athanassiadis

Με τεχνολογία αιχμής η Byte στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα