22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το TeamViewer ενσωματώνεται στο IBM Maximo

Η TeamViewer ανακοίνωσε την ενσωμάτωσή της με το Maximo Enterprise Asset Management (EAM) και το Asset Performance Management (APM) της IBM. Η ενσωμάτωση αυτή επιτρέπει στις εταιρείες να υποστηρίζουν απομακρυσμένα το Internet of Things από οπουδήποτε χωρίς να προκύπτει η ανάγκη της συντήρησης επιτόπου. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνεται η διαθεσιμότητα αισθητά και μειώνονται τα κόστη μέσω της κεντρικής διαχείρισης.

 

Λόγω της παγκόσμιας κατανομής της παραγωγής, όλοι οι τύποι των εταιρειών με μεγάλες επενδύσεις σε φυσικά και ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αγωνίζονται για τη διατήρηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας. Το Digital Transformation και οι IoT συσκευές έχουν ως στόχο να δοθεί περισσότερος έλεγχος σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων, αλλά η παρακολούθηση δεδομένων ή άλλων πληροφοριών και ο έλεγχος των διαφορετικών λειτουργιών είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Η TeamViewer μπορεί να παρέχει αυτή την παρακολούθηση και ψηφιακή πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα, βελτιώνοντας την εποπτεία και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις ασφάλειας.

Η TeamViewer ενσωματώνεται άψογα με το IBM Maximo, επιτρέποντας στους πελάτες να παρακολουθούν και να οπτικοποιούν τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και να ενεργούν με βάση τις πληροφορίες όταν είναι απαραίτητο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συνδέονται και να αντιμετωπίσουν απομακρυσμένα προβλήματα του Maximo με τις τελικές διαχειριζόμενες συσκευές.

Οι ενσωματωμένες λειτουργίες της απομακρυσμένης συνδεσιμότητας της TeamViewer επιτρέπουν τον τηλεχειρισμό τόσο των IoT end points όσο και των ψηφιακών στοιχείων IT. Οι διαχειριστές IT μπορούν να επιδιορθώσουν προβλήματα σε πραγματικό κόσμο σαν να είχαν φυσική παρουσία μπροστά από τις συσκευές ακόμη και να συνδεθούν στο απομακρυσμένο τερματικό για πλήρη πρόσβαση σε επίπεδο γραμμής εντολών.

 

Το IBM Maximo είναι μια κορυφαία στην αγορά πλατφόρμα που χρησιμοποιεί προηγμένα εργαλεία ανάλυσης και δεδομένα IoT για τη βελτίωση της διαθεσιμότητας λειτουργίας και τη μείωση του κινδύνου. Τώρα, οι επιχειρησιακοί ηγέτες τεχνολογίας έχουν τα εργαλεία για τη λειτουργία φυσικών περιουσιακών στοιχείων υψηλής αξίας με ορατότητα και έλεγχο σε ολόκληρη την επιχείρηση για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, την επέκταση των κύκλων ζωής των περιουσιακών στοιχείων και τη μείωση του λειτουργικού χρόνου διακοπής και κόστους.

Για να αξιοποιήσουν αυτήν την ενσωμάτωση, οι επιχειρήσεις πρέπει να διαθέτουν ένα IBM Maximo και ένα συμβατό πρόγραμμα TeamViewer.

Σχετικά άρθρα

H North Events εξοπλίζεται με CRM & MyMANAGER της Qualisys

Η Edenred στηρίζει την γαλλική fintech πλατφόρμα «Swave»

Το Lenovo Yoga Book στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα