18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Τα νέα 4Κ monitors της LG ανεβάζουν τον πήχη της ποιότητας

Οι οθόνες 4Κ που ανακοίνωσε η LG στην ελληνική αγορά, προσφέρουν εξαιρετική εικόνα και γρήγορη επεξεργασία για απαιτητικούς δημιουργούς περιεχομένου και gamers. Εκτός από εκπληκτική ανάλυση, ποιότητα εικόνας και μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων, οι νέες οθόνες διαθέτουν κομψό σχεδιασμό και μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες και δυνατότητες.
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά…

 

Η νέα σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα 27UK600-W, 27UK650-W, 27UK850-W και 43UD79-B τα οποία διαθέτουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως ανάλυση 3840 x 2160 (Ultra HD) και χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, ενώ το 32UD59-B μπορεί να αναπαράγει υψηλό δυναμικό εύρος σε κορυφαίες τιμές φωτεινότητας πάνω από 500nit και ευρεία γκάμα χρωμάτων DCI-P3.

Η εμπειρία θέασης γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή χάρη στο συνδυασμό του IPS LED display και το υψηλό δυναμικό εύρος HDR10 (μοντέλα 27UK600-W, 27UK650-W, 27UK850-W) παρέχοντας ενισχυμένα επίπεδα φωτεινότητας και ευρεία γκάμα χρωμάτων. Επιπλέον, το HDR Effect προσφέρει απόλυτη λεπτομέρεια καταγράφοντας την «ζωντάνια» των χρωμάτων όπως είναι στην πραγματικότητα.

 

 

Το μοντέλο UHD 4K UD79-B ξεχωρίζει χάρη στο «τεράστιο» panel διαγωνίου 42,5’’ επιτρέποντας την παρακολούθηση ταινιών, του gaming, αλλά και την εργασία με πολλά παράθυρα ταυτόχρονα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πάνελ IPS 4K προσφέρει πολύ καλή ορατότητα από διάφορες οπτικές γωνίες για μέγιστη άνεση και θέαση περιεχομένου με ακρίβεια, χωρίς παραμορφώσεις.

 

Όλα τα μοντέλα (με εξαίρεση το 43UD79-B) διαθέτουν τεχνολογία AMD FreeSync η οποία εξαλείφει τις αλλοιώσεις και το τρέμουλο της οθόνης χαρίζοντας στον χρήστη απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση.

Τέλος, τα 4K monitors όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

Σχετικά άρθρα

Έκλεισε η συμφωνία εξαγοράς της Κωτσόβολος από τη ΔΕΗ έναντι 200 εκατομμυρίων ευρώ

Giorgos Athanassiadis

Νέα Microsoft πιστοποίηση για την Data Communication

Channel-Manager

Tech Channel Partner 122: Τα καινούρια laptops για το υβριδικό εργασιακό τοπίο

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα