21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Συνεργασία Vodafone – Wind στα δίκτυα νέας γενιάς

Μνημόνιο Αμοιβαίας Κατανόησης (ΜοU) υπέγραψαν η Wind Ελλάς με την Vodafone Ελλάδας, με στόχο τη συνεργασία τους για την υλοποίηση και χρήση δικτύων σταθερών υποδομών νέας γενιάς με οπτικές ίνες. Πρόκειται για υποδομές που θα προσφέρουν στους καταναλωτές υπέρ – υψηλές ευρυζωνικές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο και χρήσης υπηρεσιών δεδομένων συμβάλλοντας ουσιαστικά στους εθνικούς στόχους της Ψηφιακής Ατζέντας 2020. Στο πλαίσιο αυτό ήδη είναι σε εξέλιξη πιλοτικό πλάνο δημιουργίας υποδομών οπτικών ινών (Fiber to the Building) σε Αθήνα και περιφέρεια.

 

“Προχωράμε στο μεγάλο βήμα δημιουργίας σταθερών υποδομών νέας γενιάς, γιατί πιστεύουμε ότι θα διαδραματίσουν κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητα του Έλληνα και στην ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής ψηφιακής οικονομίας στην χώρα μας”, επεσήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής.

 

Από τη μεριά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης τόνισε σχετικά: “έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στους πελάτες μας ό,τι καλύτερο υπάρχει στις νέες τεχνολογίες, μέσω συνεχών επενδύσεων στο δικό μας δίκτυο και της επιδίωξης για στρατηγικές συνεργασίες όχι μόνο στο κινητό αλλά και στο σταθερό δίκτυο”.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Τα apps κάνουν καλό στην απασχόληση

Kitriniaris

Η Acer επεκτείνει την οικογένεια των συσκευών ConceptD

Giorgos Athanassiadis

Νέα έκδοση του λογισμικού Powerline dLAN Cockpit της devolo

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα