16.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Συνεργασία Regate με WordPress και WooCommerce

Η Regate, έχοντας υποστηρίξει ενεργά το υφιστάμενο πελατολόγιό της ώστε να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα της πανδημίας του Covid-19 και γνωρίζοντας την άμεση ανάγκη αντιμετώπισης κάθε μέτρου lock down που μπορεί να εφαρμοστεί, αποφάσισε να επενδύσει στη συνεργασία με το WordPress και το WooCommerce, για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ανάγκη των επιχειρήσεων ώστε να υλοποιήσουν άμεσα και γρήγορα νέα B2B e-shops.

Η συνολική πρόταση της Regate αποτυπώνεται στον ιστότοπο https://myb2b.gr.

Η Regate έχει αποδείξει τα τελευταία 16 χρόνια ότι μπορεί να καλύψει από τις πολύ απλές μέχρι τις ιδιαίτερα σύνθετες ανάγκες του τμήματος πωλήσεων, όπως την δημιουργία B2B e-shop. Με την υλοποίηση του Regate Effective Plug-in για το WordPress, η Regate κατάφερε να συνδυάσει ένα αποδεδειγμένα σύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα πωλήσεων με τη γνωστότερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως (WooCommerce), επιτυγχάνοντας την καλύτερη διαχείριση των παραγγελιών και την αναβάθμιση του καναλιού πωλήσεων της κάθε επιχείρησης, μέσα από μία μοναδική εξατομικευμένη διαδικασία παραγγελίας. 

Ο επικεφαλής της Regate κ. Γιώργος Μαρκατάτος τόνισε ότι «όταν είσαι ο βασικός τεχνολογικός συνεργάτης του τμήματος πωλήσεων, πρέπει να βάζεις το συμφέρον του πελάτη σου μπροστά, να βλέπεις πού υστερεί το προϊόν σου και να φροντίζεις να το βελτιώνεις. Εμείς βελτιώσαμε το online και mobile B2B μας, με τη δημιουργία γέφυρας με την καλύτερη πλατφόρμα παγκοσμίως και έτσι παρέχουμε συνδυαστικά χαμηλό κόστος κτήσης και την απαράμιλλη ευελιξία του WordPress». 

Σχετικά άρθρα

Το TCP 84 πηγαίνει στο edge

Giorgos Athanassiadis

Atom Silvermont: Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει!

Kitriniaris

EMC: Ο μετασχηματισμός μίας “storage” εταιρείας

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα